Νικολακόπουλος: "Νοκ άουτ ο Εμβιλά, τρέχει για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ"


Νικολακόπουλος: “Νοκ άουτ ο Εμβιλά, τρέχει για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ”


Διαφ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους Ερυθρόλευκους που έχασαν και τον Γάλλο μέσο με πρόβλημα τραυματισμού στο… παρά πέντε του αγώνα ρεβάνς με την Ένωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.



Ολυμπιακός: Με πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων πριν τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ την Τετάρτη (1/3) και τον Κώστα Νικολοκόπουλο να μιλάει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέροντας ότι ο Εμβιλά δεν θα είναι διαθέσιμος καθώς δέχθηκε μια κλωτσιά κάτω χαμηλά στο πόδι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν θα παίξει με ΑΕΚ και Λεβαδειακό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου μήπως προλάβει το ματς πρωταθλήματος με την Ένωση.

«Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός χωρίς πέντε με ΑΕΚ: Χάμες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Γκάρι και Ρέτσο», τόνισε. Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, σημείωσε πως αυτή θα είναι: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μασούρας, Μπιέλ και Μπακαμπού, κάτι που σημαίνει ότι σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Ραμόν, Ντόη, Σαμασέκου, Μασούρας και πιθανότατα Τζολάκης, που έχει παίξει μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου.

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα

Όπως τόνισε μάλιστα ο Κώστας Νικολακόπουλος ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι οι πέντε ξένοι, που προορίζονται για την 11άδα, ανάγκασαν τον Μίτσελ να αφήσει εκτός τον 6ο, δηλαδή τον Σισέ, με αποτέλεσμα να έχει εναλλακτική επιλογή για το κέντρο της άμυνας τον 19χρονο Χρυσόπουλο από την δεύτερη ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Χάμες στον Ολυμπιακό – Στον… αέρα το συμβόλαιό του – “Φέρνει” νέο μεγάλο όνομα!

 

Διαβάστε επίσης: