"Βόμβα" από την Ιταλία – Νέα δεδομένα για ΑΕΚ – Πινέδα – Έρχεται ανατροπή;


“Βόμβα” από την Ιταλία – Νέα δεδομένα για ΑΕΚ – Πινέδα – Έρχεται ανατροπή;


Διαφ.

Ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σαν δανεικός στην Ένωση από τη Θέλτα έχει καταφέρει να βγάλει… μάτια με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν και ομάδες του εξωτερικού να θέλουν να τον αποκτήσουν, αλλά την ΑΕΚ να μπαίνει… σφήνα.



Ορμπελίν Πινέδα: Για το μέλλον του Μεξικανού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΕΚ και τι πρόκειται να συμβεί τη νέα χρονιά γράφουν στην Ιταλία, με την ιστοσελίδα it.eseuro.com να τονίζει πως η Θέλτα παρακολουθεί την πορεία του ποδοσφαιριστή, χωρίς να είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στη Γαλικία, τονίζοντας ότι είναι πιθανό η Ένωση να συνεχίσει έναν ακόμα χρόνο τον δανεισμό του, ενώ είναι στο στόχαστρο τόσο από Ιταλία όσο και από Ολλανδία.

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού του στην ΑΕΚ ή σε άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή. Οι Έλληνες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε άλλον δανεισμό ή να κάνουν μια μεγάλη προσφορά στους Ισπανούς εάν θέλουν να διατηρήσουν τη μαγεία του Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν», αναφέρει το ρεπορτάζ τονίζοντας ότι η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα για την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

  Μεταγραφή Μαρινάκη από... Αλαφούζο - Όνομα έκπληξη στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καραμπόλα” εκατομμυρίων με top χαφ του ΠΑΟ – Αποφασίζει ο Αλαφούζος – Αγωνία και για Μπερνάρ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: