Η ΑΕΚ έκανε έφεση για να κερδίσει κάτι στα χαρτιά και τελικά κοντεύει να τα χάσει όλα!


Η ΑΕΚ έκανε έφεση για να κερδίσει κάτι στα χαρτιά και τελικά κοντεύει να τα χάσει όλα!


Διαφ.

Σε μία εβδομάδα η Ένωση θα δώσει το ματς με τον Ατρόμητο και τελικά θα κάνει, αυτό που ποτέ δεν ήθελε στην πράξη. Να παίξει και να πάρει ή να χάσει στο χορτάρι τους βαθμούς. Εκεί, άλλωστε, όπου πρέπει να κρίνονται όλα.



ΑΕΚ – Ατρόμητος: Είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβει κανείς, γιατί η ΑΕΚ επιμένει ακόμα τόσο πολύ στην υπόθεση των δοκαριών. Έχασε παμψηφεί σε πρώτο βαθμό, το ίδιο και σε δεύτερο, χωρίς κανείς δικαστής να υπεραμυνθεί της θέσης της Ένωσης. Το έκανε κάποιος αυτό γιατί… δεν συμπαθεί τους Κιτρινόμαυρους; Όχι! Πολύ απλά το έπραξαν, διότι τα επιχειρήματα υπέρ της ένστασης σε αυτή τη διαδικασία δεν έπειθαν. Ούτε και πρόκειται να πείσουν κανέναν.

Τελειώνοντας πια όλο αυτό το μίνι σίριαλ, η ΑΕΚ βγαίνει παντελώς χαμένη. Ηττημένη δικαστικά, αλλά και… ποδοσφαιρικά στην κοινή γνώμη και έχοντας χάσει σε μεγάλο βαθμό ένα ηθικό πλεονέκτημα, το οποίο επικαλείτο για παράδειγμα λίγα χρόνια πριν, όταν αντίστοιχα τότε σ’ ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν κατέθετε ένσταση για ληγμένα δελτία υγείας, διότι… εκείνη ήταν αλλιώς! Τότε μόνο όμως.

  Παράνοια! Μεταγραφή τέλη Σεπτέβρη σε Ολυμπιακό; - Top class αντι-Φορτούνης

Σε μία εβδομάδα (8/3) η Ένωση θα δώσει το ματς με τον Ατρόμητο και τελικά θα κάνει, αυτό που ποτέ δεν ήθελε στην πράξη. Φυσικά δεν το συζητάμε, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να πάρει το διπλό και να συνεχίσει σε τροχιά κορυφής. Ωστόσο σε περίπτωση απώλειας βαθμών, μαζί με τις παραπάνω απώλειες, συνυπολογίστε και τις βαθμολογικές.

Από τα ρεπορτάζ που βλέπουμε των Κιτρινόμαυρων δεν προκύπτει (ακόμη τουλάχιστον), αν η ΠΑΕ θα στραφεί στο CAS για τη δικαίωσή της. Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι έχει χωνέψει πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Ας κρατήσουμε πάντως μικρό καλάθι, μέχρι να δούμε οριστικά που θα κάτσει η “μπίλια”.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για ΑΕΚ: “Το ένα δοκάρι κατατρόπωσε το βρόμικο παρασκήνιο – Να τιμωρηθεί με το βίντεο”!

 

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: