Εκτίμηση Τσορμπατζόγλου για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου!


Εκτίμηση Τσορμπατζόγλου για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου!


Διαφ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στην καταπόνηση των παικτών που… τραβούν κουπί στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες.



Στην επιβάρυνση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, λόγω του ότι τα προβλήματα τραυματισμών τους αναγκάζουν αν παίζουν συνέχεια, αλλά και στην ανάγκη να λύσει το θέμα ο ΠΑΟΚ, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Με την αναβολή του χθεσινού αγώνα για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ πήγε στη Λαμία αλλά δεν έπαιξε, δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο. Είναι σε μια φάση όπως όλοι γνωρίζουν εδώ και ένα-δύο μήνες που παίζει με πέντε, έξι ή και επτά απουσίες παικτών, γεγονός που έχει επιβαρύνει όσους αγωνίζονται το τελευταίο διάστημα. Είναι 13-14 παιδιά και βλέπουμε να προφυλάσσονται λόγω ενοχλήσεων στο τελευταίο ματς οι Αουγκούστο, Τάισον, Ολιβέιρα και Κουλιεράκης. Είναι μια κατάσταση που χρειάζεται διαχείριση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα περιμένουμε να δούμε και το πως θα το χειριστεί ο Λουτσέσκου», είπε μεταξύ άλλων.

  Έσκασε τώρα! "Καμπάνα" σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ από τη Super League

Και εκτίμησε πως, από όσα καταλαβαίνει, δεν θα αποφευχθεί η επιλογή του Ολυμπιακού σταδίου ως έδρα και του φετινού τελικού Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έ​τσι πήγε ο Κούτσιας στις ΗΠΑ – Ο κυνηγός ταλέντων, η απόφαση Ραζβάν και ο… Τζίμας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: