"Όλοι απέναντι στην ΑΕΚ – Ξεπέρασαν τον εαυτό τους με το νέο σκάνδαλο – Θα μιλήσει στο γήπεδο"


"Όλοι απέναντι στην ΑΕΚ – Ξεπέρασαν τον εαυτό τους με το νέο σκάνδαλο – Θα μιλήσει στο γήπεδο"


Διαφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά ιστορικά που αλλάζουν νόμοι, που καταστρατηγείται κάθε έννοια δικαιοσύνης και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που ζητά να βρει το δίκιο του.



Από τα ωραία που μας προσφέρει αυτή η υπόθεση είναι πως πέραν του διατακτικού, δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση προς την ΑΕΚ. Πως συνέβαινε σε όμορφες εποχές του παρελθόντος, που η χώρα βρισκόταν στον γύψο και έλεγαν αποφασίζουμε και διατάζουμε. Ετσι και τώρα. Σιγά τώρα, μη δοθεί στους εμπλεκόμενους σκεπτικό. Εδώ το ζητούσε επιμόνως η ΑΕΚ και είχαν πρόβλημα στα… δάχτυλα και δεν μπορούσαν να το δώσουν, ακόμα και προχειρογραμμένο.

Το οξύμωρο είναι πως ακόμα και σε αυτό το διατακτικό, αναφέρεται πως έγινε δεκτή η έφεση της ΑΕΚ. Αρα, αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ευφυολόγημα του κ. Κούγια να ζητήσει τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη διαδικασία, έπεσε στο κενό. Δηλαδή, πως η επιτροπή εφέσεων αποδέχθηκε την παρουσία της ΑΕΚ. Κάτι είναι και αυτό, γιατί θα μπορούσαν να πουν δεν σας παίζουμε εσάς καθόλου. Αν το κάνεις το πραξικόπημα, κάντο καλά.

  Το πείραγμα Μιλουτίνοφ σε Βεζένκοφ για το Εuroleague Fantasy (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: