Αυτά θέλει από τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο ο Μπαρτζώκας – Νέες ατάκες για τον κόσμο


Αυτά θέλει από τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο ο Μπαρτζώκας – Νέες ατάκες για τον κόσμο


Διαφ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε, χωρίς προβλήματα, για το Μιλάνο, όπου αύριο, Παρασκευή (3/3, 21:30) αντιμετωπίζει την Αρμάνι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.



Γιώργος Μπαρτζώκας: Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε, χωρίς προβλήματα, για το Μιλάνο, όπου αύριο, Παρασκευή (3/3, 21:30) αντιμετωπίζει την Αρμάνι, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Με δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εξήγησε πως άπαντες στην ομάδα του Πειραιά έχουν επηρεαστεί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ομάδα του Πειραιά θα πάρει θέση στο τζάμπολ, ως μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να τονίζει: «Ο κόσμος μας εμπιστεύεται ότι θα δώσουμε μάχη, θα παλέψουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας. Όλοι ξέρουν ότι πάντα υπάρχουν δύο αποτελέσματα. Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, όπου κι αν παίζει έχει κόσμο μαζί».

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε για το ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο: 

«Χωρίς αμφιβολία μας έχει επηρεάσει η τραγωδία στα Τέμπη. Πώς είναι δυνατόν οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος να μην επηρεαστεί από αυτό το γεγονός; Και οι ξένοι μας, όχι μόνο οι Έλληνες. Είναι κάτι που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική, αλλά όπως είπες και εσύ πρέπει να εργαστούμε. Δύσκολα, αλλά είναι στη φύση της δουλειάς μας».

  Tα βλέμματα σε Μονακό και Μπέργκαμο-Live οι αγώνες του Ch. League (BINTEO)

Αναφορικά στην Αρμάνι, ο Μπαρτζώκας εξήγησε: «Έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν καλό προπονητή και ρόστερ. Έχουν όμως μια χρονιά που με αιτία τους τραυματισμούς που είχαν κυρίως δεν πήγαν όσο καλά περίμεναν. Ντεφορμαρίστηκαν, έπαιξαν με πίεση, έχασαν παιχνίδια. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τότε που πήραν τον Ναπίερ κερδίζουν συνεχόμενα. Αν εξαιρέσεις στο Κύπελλο που απέτυχαν έχουν συνεχόμενες νίκες. Δείχνουν να ανακάμπτουν αγωνιστικά με στόχο να πάρουν το πρωτάθλημα στην Ιταλία και φυσικά όλοι έχουν κίνητρο εναντίον μας λόγω της θέσης που κατέχουμε, αλλά και εμείς πλέον παίζουμε και με το πρέπει και πρέπει να ξεπεράσουμε την ψυχολογική επιβάρυνση που μας δίνει το γεγονός ότι πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το γεγονός πως αν «στραβώσει» ένα παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δείχνει σε θέση να το γυρίσει, ο Μπαρτζώκας είπε: «Δεν θα το έλεγα έτσι. Δε θέλουμε να μας στραβώνει ένα παιχνίδι, άλλες φορές συμβαίνει αυτό. Μη ξεχνάμε ότι έχουμε και επτά ήττες. Το ρεκόρ μας είναι πολύ καλό. Ιδίως εκτός έδρας, αλλά η προσέγγιση δεν αλλάζει ποτέ. Πάμε να δούμε μόνο το επόμενο ματς. Διάφοροι συνάδελφοί σας έχουν αρχίσει και κάνουν σενάρια, πολύ στατιστικά σενάρια και σημαντικά, αλλά για εμάς δεν μπορεί να είναι τέτοια η προσέγγιση μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το επόμενο ματς και μετά το επόμενο. Αν δείτε το πρόγραμμα μας έχουμε Κυριακή στη Ρόδο, την Τρίτη παίζουμε με την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορούμε να το δούμε έτσι. Μπορούμε να δούμε μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

  Ατάκα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες!

Τέλος, για την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά επισήμανε: «Ο κόσμος μας εμπιστεύεται ότι θα δώσουμε μάχη, θα παλέψουμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας. Όλοι ξέρουν ότι πάντα υπάρχουν δύο αποτελέσματα. Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, όπου κι αν παίζει έχει κόσμο μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες ομάδες έρχονται για Χάμες και Μπερνάρ – “Εμπόδιο” για Κουρμπέλη η… καψούρα του Ολυμπιακό


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: