Αλλαγές Γιοβάνοβιτς στην 11αδα του ΠΑΟ – Τι συμβαίνει με τον Βαγιαννίδη


Αλλαγές Γιοβάνοβιτς στην 11αδα του ΠΑΟ – Τι συμβαίνει με τον Βαγιαννίδη


Διαφ.

Το πιθανό σχήμα του Σέρβου προπονητή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τι συμβαίνει με τον νεαρό μπακ του Τριφυλλιού.



Το… τερπνό μετά του ωφελίμου καλείται να συνδυάσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, παίρνοντας τη νίκη και πετυχαίνοντας πολλά γκολ ιδανικά, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Προβλήματα, πλην του τιμωρημένου Σάρλια και του τραυματία Βέρμπιτς, δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τον Σπόραρ από την αρχή αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και τον Μάγκνουσον, για πρώτη φορά μετά τις 7 Ιανουαρίου και το ματς με την ΑΕΚ. Δεν το συζητάω ότι η νίκη είναι αναγκαία, αλλά θέλει να βάλει και όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να πάει με ψυχολογία στο Περιστέρι και το ματς με τον Ατρόμητο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Βαγιαννίδης φέτος έχει πάρει πάρα πολλά παιχνίδια με το «τριφύλλι» και η εξέλιξή του είναι δεδομένη, αλλά πρέπει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι, ενώ μίλησε εγκωμιαστικά και για τα χαρακτηριστικά του προφίλ του.

Ακούστε το ηχητικό:

  Χαρτάκι σε Μεντιλίμπαρ από Θεσσαλονίκη! "Δύσκολα απειλεί-απειλείται ο Άρης"

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: