Νέα συνεργασία-έκπληξη για τον ΠΑΟΚ – Τι ανακοινώθηκε!


Νέα συνεργασία-έκπληξη για τον ΠΑΟΚ – Τι ανακοινώθηκε!


Διαφ.

Στην σύναψη σημαντικής συνεργασίας προχώρησαν οι Θεσσαλονικείς.



Η GRC TECH A.E, Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της SHARP, της JVC και της BLAUPUNKT στην Ελλάδα, υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024 και είναι πλέον, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι δύο ισχυροί άντρες της GRC TECH , Ποντιακής καταγωγής , προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση.

H ανακοίνωση της εταιρείας :

“Η GRC TECH A.E βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη και τιμητική θέση, να ανακοινώσει την συνεργασία της, ως επίσημου υποστηρικτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την παρουσία των 3 Παγκοσμίου φήμης εταιριών των οποίων αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Η SHARP , η JVC και η BLAUPUNKT, εταιρίες που η κάθε μία έχει συμπληρώσει πάνω από έναν αιώνα δραστηριότητας, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεργασίας με την ΠΑΕ. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε την πολυετή συνεργασία της SHARP στην Ευρώπη, με την Manchester United και της JVC με την Arsenal F.C και σήμερα έρχονται και τα 2 brands να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ.

Ευελπιστούμε και είμαστε σίγουροι , ότι η συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι πολύπλευρη, παραγωγική αλλά και ανθρωποκεντρική και πολυετής, με στόχο την ανάδειξη των αξιών του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα Marketing της ΠΑΕ, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή στην πρόταση μας για συνεργασία.“

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα σκάει για στόπερ που θέλει η Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ! Στο κόλπο ΑΕΚ-Ολυμπιακός – Ο Χάμες το κονέ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: