Καμπανάκι Τσίλη στην Ένωση: "Μέσα από τις αναποδιές, έρχεται ξανά η ΑΕΚ του πρώτου γύρου"


Καμπανάκι Τσίλη στην Ένωση: "Μέσα από τις αναποδιές, έρχεται ξανά η ΑΕΚ του πρώτου γύρου"


Διαφ.

Ο Κώστας Τσίλης γράφει για την αλλαγή που είχε στο μυαλό του έτσι κι αλλιώς ο Αλμέιδα και θα την υλοποιήσει παρά τα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστεί.



Αν αφενός (και κυρίως) δεν ήταν τόσο μαύρες οι μέρες με το (απολύτως προδιαγεγραμμένο) ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών, αφετέρου δεν ήταν σοβαρή υπόθεση να παίζουν με τους κανόνες δικαίου, θα μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε στους μπαγάσες πως έχουν χιούμορ. Δυο βαθμίδες δικαιοσύνες αναγνώρισαν πως υπήρχε καταφανέστατη παρατυπία και επί της ουσίας παρανομία με τα δοκάρια στο Περιστέρι. Αλλά η πρώτη καταλόγισε την υπαιτιότητα στον ιδιοκτήτη του γηπέδου και όχι στον γηπεδούχο. Και η δεύτερη έκρινε πως η μια από τις δυο ομάδες του συγκεκριμένου ματς, δεν είχε έννομο συμφέρον να διεκδικήσει το δίκιο της.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κανείς να είναι παρ’ Αρείω Πάγω, για να καταλάβει πως η κοινή λογική έχει στηθεί στα εννέα μέρα και έχει εκτελεστεί εν ψυχρώ. Στο τέλος θα μας κάνουν να αισθανόμαστε και ευχαριστημένοι, που δεν τιμωρήθηκε η ΑΕΚ επειδή ζήτησε να διορθωθεί το πρόβλημα και να μην παίξει παιχνίδι με τέρματα για χάντμπολ. Βεβαίως η ζωή συνεχίζεται. Μέσα στην ντροπή, το αίσχος, ακόμα και την οργή, αλλά συνεχίζεται.

  Τρελαίνει κόσμο η Τορίνο, πάτησε κορυφή - Στην 4αδα η Έμπολι

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: