Με μαύρη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός – Γιατί έπαιξε με λευκά κόντρα στην Εφές – Επιστροφή Παππά


Με μαύρη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός – Γιατί έπαιξε με λευκά κόντρα στην Εφές – Επιστροφή Παππά


Διαφ.

Οι Πράσινοι πενθούν για τα τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Θα αγωνιστούν με μαύρα, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν στην πρόσφατη αναμέτρηση για τη Euroleague κόντρα στην Εφές.



Το κλίμα πένθους συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να φοράει μαύρη εμφάνιση στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στην Καρδίτσα. Το ίδιο θα συνέβαινε και απέναντι στην Αναντολού Εφές, αλλά μετά από ειδικό αίτημα μαύρη εμφάνιση θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν η τουρκική ομάδα, συνεπώς οι Πράσινοι αγωνίστηκαν με λευκή εμφάνιση.

Επιπλέον, όπως και στην αναμέτρηση κόντρα στην Εφές υπάρχει στο μάτριξ το μήνυμα: «Η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της», αλλά και το μαύρο πανό κατά μήκος πίσω από τους πάγκους.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν θα ακουστεί καθόλου μουσική, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση.

  Παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη! Συνομιλία με Μεντιλίμπαρ, παίκτες (ΦΩΤΟ)

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πράσινοι θα παραταχθούν με 11 παίκτες. Εκτός είναι οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης, Μάριους Γκριγκόνις και Ματ Τόμας. Επιστροφή στην αποστολή για τον Νίκο Παππά.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Π.Καλαϊτζάκης, Λι, Μποχωρίδης, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Παππάς, Γ. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Μπέικον, Πονίτκα, Μαντζούκας

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: