Σημαντική νίκη για Ίντερ – Κέρδισε εύκολα την Λέτσε και ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση (BINTEO)


Σημαντική νίκη για Ίντερ – Κέρδισε εύκολα την Λέτσε και ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση (BINTEO)


Διαφ.

Με τα γκολ του Μκιταριάν (29′) και Μαρτίνες (53′) η Ιντερ νίκησε τη Λέτσε (2-0) στο Μιλάνο, για την 25η αγωνιστική της Serie A, και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας ξανά τη Λάτσιο και … μειώνοντας τη διαφορά στους 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο και σίγουρη πρωταθλήτρια Νάπολι.



Serie A: Με τα γκολ του Μκιταριάν (29′) και Μαρτίνες (53′) η Ιντερ νίκησε τη Λέτσε (2-0) στο Μιλάνο, για την 25η αγωνιστική της Serie A, και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας ξανά τη Λάτσιο και … μειώνοντας τη διαφορά στους 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο και σίγουρη πρωταθλήτρια Νάπολι.

Στο μεταξύ, η Σαμπντόρια έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον «γκρεμό» του υποβιβασμού, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα της στη Γένοβα τη Σαλερνιτάνα, έμεινε στο 0-0, αποτέλεσμα που ικανοποιεί μόνο τους φιλοξενούμενους.

  Super League 2: Τρίποντο με ανατροπή και καλή πρεμιέρα για την ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νωρίτερα, η Σπέτσια δεν μπόρεσε να νικήσει τη Βερόνα (0-0), σ’ ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους μόνο τους φιλοξενούμενους, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. 

 
 

Διαβάστε επίσης: