Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Γιατί… φωνάζει ο ΟΦΗ στο 0-2 (Vid)


Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Γιατί… φωνάζει ο ΟΦΗ στο 0-2 (Vid)


Διαφ.

Το λάθος του Διαμαντόπουλου με Βίντα όταν πέφτει στην περιοχή και τι συνέβη στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης, για το οποίο υπήρξαν διαμαρτυρίες.



Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις από τις αναμετρήσεις ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

Αρχικά σχολίασε τις αποφάσεις των Διαμαντόπουλου – Φωτιά στην Κρήτη και τις… φωνές των παικτών της Ένωσης για δύο πέναλτι.

Σχολίασε για το παιχνίδι της Ένωσης: «Στο 15ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς ζήτησε πέναλτι, όμως δεν υπάρχει παράβαση», ενώ στο 33’ στην πτώση του Βίντα τόνισε πως επίσης δεν υπάρχει παράβαση, καθώς ο αμυντικός του ΟΦΗ έχει το πόδι του στο χορτάρι. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως ήταν λάθος η κίτρινη για θέατρο στον Κροάτη αμυντικό.

Όσον αφορά το 0-2, για το οποίο υπήρξαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, τόνισε πως δεν υπάρχει οφσάιντ, ο παίκτης των φιλοξενούμενων καλύπτεται και σωστά μέτρησε.

  Τρομερά πράγματα από Τζέιμς! Άφησε εκτός top5 της Euroleague Ναν και Λεσόρ

Δείτε τις φάσεις:

 

     

Σχετικά με το πέναλτι του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, ξεκαθάρισε πως το χέρι στήριξης του αμυντικού παύει να ισχύει αφού το σηκώνει από το έδαφος, άρα σωστή η απόφαση του να δώσει πέναλτι πηγαίνοντας στο VAR.

Δείτε τη φάση:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατο και στο… CAS η ΑΕΚ – “Τελειώνει” τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα – Η… ελπίδα του ΠΑΟ! 

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: