Μόνο μάχες τίτλου για την εφτάψυχη ΑΕΚ του Αλμέιδα


Μόνο μάχες τίτλου για την εφτάψυχη ΑΕΚ του Αλμέιδα


Διαφ.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την θαυμαστή ικανότητα της ΑΕΚ να ξεπερνά οποιαδήποτε αναποδιά στη μεγάλη μάχη που δίνει για να στεφθεί πρωταθλήτρια.



Όταν το περασμένο καλοκαίρι ξεκινούσε η διαδρομή του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ, αυτό που είχα στο μυαλό μου ως (αρχική) επιτυχία θα ήταν το να παραμείνει στη θέση του όταν θα έχει έρθει ο Γενάρης. Διότι σε αυτή την περίπτωση, κάτι καλό θα συνέβαινε μετά από χρόνια στην ομάδα η οποία είχε μάθει περίπου στα μέσα του Νοέμβρη, κατά περιπτώσεις δε και νωρίτερα, να βρίσκεται ήδη εκτός όλων των στόχων.

Προφανώς και αυτό που συμβαίνει σήμερα, να έχει μπει πια ο Μάρτιος και η νεόκτιστη ΑΕΚ να δίνει από αγώνα σε αγώνα μάχες που μοιάζουν με τελικούς στην προσπάθειά της να παραμείνει σε τροχιά τίτλου έως το τέλος, είναι κάτι που ελάχιστοι το περίμεναν. Αν όχι κανείς… Το καταφέρνει μάλιστα σε μία σεζόν που είναι όλοι δυνατοί, σε μία χρονιά που και οι τέσσερις μεγάλοι του πρωταθλήματος δικαιούνται να λένε ότι έχουν ελπίδες για να το κατακτήσουν.

  “Πέρασε τα ιατρικά ο Μαρσιάλ - Πάει για τις υπογραφές”

Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: