Υπέροχος 16χρονος, δίδαξε ήθος με το fair play της χρονιάς – Τον αποθέωσε και ο Ντέμης! (ΒΙΝΤΕΟ)


Υπέροχος 16χρονος, δίδαξε ήθος με το fair play της χρονιάς – Τον αποθέωσε και ο Ντέμης! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο 16χρονος Σάββας Γκιουρτζίδης δίδαξε ήθος σε αρκετούς μεγαλύτερους, με το τρομερό fair play στην αναμέτρηση του Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης με τον Ορέστη Ορεστιάδας.



Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη διάρκεια του αγώνα έφυγε στην αντεπίθεση, γλίστρησε και έπεσε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι.

Αμέσως σηκώθηκε και πήγε στον ρέφερι της αναμέτρησης, λέγοντας ότι έχασε την ισορροπία του και ότι δεν υπήρξε επαφή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο για το τρομερό ήθος που επέδειξε.

«Στη φάση βγήκα τετ α τετ, προσπαθώ να περάσω τον τερματοφύλακα και χάνω την ισορροπία μου. Με το που σηκώνομαι βλέπω τον διαιτητή να πηγαίνει στο σημείο του πέναλτι.

Δεν είχε γίνει κάποια παράβαση πάνω μου και θεώρησα σωστό να του πω ότι δεν με ανέτρεψε. Με ρώτησε αν είναι και του είπα «όχι όχι ρεφ» και πήρε πίσω την απόφασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην εκπομπή “Μοnday FC” της NOVA, παίρνοντας τα εύσημα και από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

  Κρούση ΑΕΚ με πολλά χρήματα σε Ράμος, αποφασίζει ο Αλμέιδα - Σύνδεση με ΠΑΟ

Δείτε παρακάτω το βίντεο:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: