Πέντε με έξι απουσίες στο Κύπελλο για ΠΑΟΚ – "Κρίνεται ένα τρόπαιο" – Τα βλέμματα στον Τζίμα!


Πέντε με έξι απουσίες στο Κύπελλο για ΠΑΟΚ – “Κρίνεται ένα τρόπαιο” – Τα βλέμματα στον Τζίμα!


Διαφ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καιρό να κάνει κακό παιχνίδι, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, και μίλησε για το αυριανό (8/3) ματς Κυπέλλου στη Φθιώτιδα.



Ανεπηρέαστος από τις απουσίες και τους τραυματίες, που θα έχει και στο αυριανό ματς Κυπέλλου στη Λαμία, είναι ο ΠΑΟΚ εδώ και μεγάλο διάστημα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Θα μείνει έξω ο Κάργας και ο Φελίπε Σοάρες, ο Ολιβέιρα είναι αμφίβολος, ενώ Λύρατζης, Βιεϊρίνια και Κούρτιτς παραμένουν εκτός. Αντιθέτως θα είναι μέσα ο Σβαμπ. Σε γενικές γραμμές τέσσερις, πέντε ή έξι απουσίες θα τις έχει ξανά ο ΠΑΟΚ και στη Λαμία. Παρόλα αυτά στέκεται όρθιος. Κακό παιχνίδι έχει να κάνει πολύ καιρό. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό το ματς, κρίνεται ένας θεσμός και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η προετοιμασία», είπε μεταξύ άλλων.

  Λίγο πριν υπογράψει στην ΑΕΚ - Σούπερ αποκάλυψη για Μαρσιάλ

Ερωτηθείς για το ρεκόρ του Κούδα που έσπασε ο Τζίμας, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πιθανό να σπάσει κι άλλες φορές, αφού ο νεαρός φορ έχει όλα τα στοιχεία αλλά και σωστή νοοτροπία και λογικά θα παίξει κι αύριο στη Λαμία.

Ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία της δια ζώσης παρακολούθησης του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την… επική επτάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Έχει ρίξει λεφτα ο Σαββίδης – Όχι στα παλτά των μάνατζερ – Έτσι έκανα το ρεκόρ που έσπασε ο Τζίμας”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: