Σοβαρός προβληματισμός στον Άρη με Πάλμα – Τι ακριβώς ισχύει – Aκόμα ένας παίκτης στον… αέρα


Σοβαρός προβληματισμός στον Άρη με Πάλμα – Τι ακριβώς ισχύει – Aκόμα ένας παίκτης στον… αέρα


Διαφ.

Ο Λουίς Πάλμα εξακολουθεί να προβληματίζει με την εικόνα του στο γήπεδο και στη Λαμία ήταν άλλη μία επιβεβαίωση ότι ο Ονδουριανός μετά τον τραυματισμό του έχει επανέλθει εντελώς διαφορετικός. 



Άρης: Ο Λουίς Πάλμα εξακολουθεί να προβληματίζει με την εικόνα του στο γήπεδο και στη Λαμία ήταν άλλη μία επιβεβαίωση ότι ο Ονδουριανός μετά τον τραυματισμό του έχει επανέλθει εντελώς διαφορετικός. Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και ελάχιστες βοήθειες στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού. 

Ακόμη και οι εκτελέσεις του στις στατικές φάσεις δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που αποτελούσαν πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλο τερματοφύλακα. Ομοίως και τα γεμίσματά του μέσα στην αντίπαλη περιοχή, καθώς στη Λαμία είναι ζήτημα να “πέρασε” μια σωστή σέντρα.

Από… κοντά βέβαια και ο Χουάν Ιτούρμπε, η απόδοση του οποίου παραμένει σταθερά σε ευθεία γραμμή. Θα περίμενε κανείς ότι μετά το γκολ που πέτυχε στο Ηράκλειο (σσ το πρώτο του στο Πρωτάθλημα) θα έπαιρνε ώθηση και θα λειτουργούσε ευεργετικά για τον Παραγουανό. Μάταια όμως, αφού στη Λαμία η παρουσία του ήταν το ίδιο προβληματική με προηγούμενες.

  Αυτόν έχει στα πλάνα του ο Μεντιλίμπαρ - Τον πιστεύει πολύ

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μπέου για την ατάκα σε Σαββίδη – Πρόβλεψη για ΑΕΚ-Ολυμπιακός – “Μοντέλο ο Καρυπίδης”

 

Διαβάστε επίσης: