Βγήκε μπροστά ο Παλικούτσα – Ομιλία στους παίκτες του Άρη – Αυτοί οι στόχοι της ομάδας


Βγήκε μπροστά ο Παλικούτσα – Ομιλία στους παίκτες του Άρη – Αυτοί οι στόχοι της ομάδας


Διαφ.

Ο Παλίκουτσα περίμενε τους παίκτες του Άρη χθες στο Ρύσιο και τους μίλησε σε μια προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό αλλά και να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας.



Άρης: Ο Παλίκουτσα περίμενε τους παίκτες του Άρη χθες στο Ρύσιο και τους μίλησε σε μια προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό αλλά και να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας…Πρωτοβουλίες αναλαμβάνει ήδη ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στον Άρη. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των κίτρινων έχει δει την ομάδα στα πρόσφατα ματς, ήταν παρών και στην Λαμία στην ήττα της τελευταίας αγωνιστικής και έχει σχηματίσει μια πρώη σημαντική εικόνα για κάποιες από τις παθογένειες που υπάρχουν.

Ο Κροάτης πήρε και την πρώτη του πρωτοβουλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες περίμενε τους παίκτες της ομάδας στο προπονητήριο στο Ρύσιο και τους μίλησε. Η πρόθεσή του ήταν ξεκάθαρα να τους τονώσει το ηθικό αλλά και να τους αφυπνίσει για την συνέχεια, παρακινώντας τους να έχουν μια καλύτερη εικόνα, με στόχο την 5η θέση που δίνει ένα εισιτήριο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας σεζόν.

 

Διαβάστε επίσης: