Αυτός μπορεί να αλλάξει τελείως την εικόνα του Άρη – Τον περιμένει ο Τερζής ενόψει play off


Αυτός μπορεί να αλλάξει τελείως την εικόνα του Άρη – Τον περιμένει ο Τερζής ενόψει play off


Διαφ.

Ενα δυνατό φώτο φίνις επιδιώκει να κάνει ο Αρης στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Μετά το ματς άλλωστε με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το οποίο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της σεζόν, ακολουθούν τα πλέι οφ.



Άρης: Ενα δυνατό φώτο φίνις επιδιώκει να κάνει ο Αρης στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Μετά το ματς άλλωστε με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το οποίο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της σεζόν, ακολουθούν τα πλέι οφ! Στόχος των «κίτρινων» είναι να ανεβάσουν το τέμπο, ήδη ο Τόλης Τερζής και οι συνεργάτες του εντείνουν και τους προπονητικούς ρυθμούς, αλλά άπαντες στον Αρη περιμένουν και την «επιστροφή» κι «ολική επαναφορά» κομβικών παικτών. Οπως κυρίως ο Λουίς Πάλμα.

Ο Ονδουριανός μεσοεπιθετικός είναι παίκτης βαρόμετρο για τον Αρη και με την δεδομένη ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Στον Αρη ελπίζουν ότι η περίοδος ντεφορμαρίσματος… έληξε για τον Πάλμα και αναμένουν την αγωνιστική του έκρηξη. Συνάμα ο Παλίκουτσα έχει αρχίσει ήδη να περνάει από κόσκινο όλους τους παίκτες του ρόστερ και η αξιολόγηση συνεχίζεται με φόντο βέβαια τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

 

Διαβάστε επίσης: