Δίλημμα Μίτσελ ενόψει ΑΕΚ – Αυτοί τα φαβορί για την 11αδα του Ολυμπιακού – "Πρέπει να στείλει μήνυμα"


Δίλημμα Μίτσελ ενόψει ΑΕΚ – Αυτοί τα φαβορί για την 11αδα του Ολυμπιακού – “Πρέπει να στείλει μήνυμα”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει ντέρμπι με την Ένωση με τον Ισπανό τεχνικό να έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, έχοντας πάντως και κάποια διλήμματα. 



Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα ενόψει του ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ την Κυριακή (12/3) μίλησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, κάνοντας γνωστές τις πρώτες σκέψεις του Μίτσελ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, τονίζοντας ότι το μεγάλο δίλημμα του Ισπανού τεχνικού είναι ποιον θα βάλει στα αριστερά, ενώ παράλληλα μπορεί ο Μπακαμπού να είναι φαβορί για βασικός φορ, όμως υπάρχει προβληματισμός από το γεγονός ότι δεν σκοράρει στα ντέρμπι.

«Από τη στιγμή που ο Φορτούνης είναι στην κατάσταση που είναι και ο Χάμες είναι εκτός έναν μήνα, δεν μπορείς να βγάλεις τον Φορτούνη από την ενδεκάδα. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Φορτούνης είναι Έλληνας και αντιλαμβάνεται πλήρως τις απαιτήσεις και τη σημασία του προσεχούς ντέρμπι. Εκτός από τον Χάμες, και ο Γκάρι μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά και αυτός έχει έναν μήνα να παίξει. Επίσης, έχει και την ευπάθεια στους τραυματισμούς. Εκτός είναι ο Εμβιλά, μέσα είναι ο Σαμασέκου και ο Ρέτσος.

 

Διαβάστε επίσης: