Αυτό το σοβαρό πρόβλημα του ΠΑΟ – Τον… κυνηγάει ο Ράντονιτς – Τι γίνεται με τους τραυματίες


Αυτό το σοβαρό πρόβλημα του ΠΑΟ – Τον… κυνηγάει ο Ράντονιτς – Τι γίνεται με τους τραυματίες


Διαφ.

Οι Πράσινοι δεν τα κατάφεραν ούτε στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό μιας και εμφανίστηκαν οι ίδιες παθογένειες που υπήρχαν επί εποχής Ντέγιαν Ράντονιτς με αποτέλεσμα να έρθει νέο… μπλακ άουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.



Παναθηναϊκός: Για τα κατάλοιπα που έχει αφήσει στους Πράσινους οι εποχή Ράντονιτς, μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στην εμφάνιση του Παπαγιάννη, αλλά και στους τραυματίες ενόψει Ερυθρού Αστέρα.

«Πρέπει ο Χρήστος Σερέλης και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να κάνουν αρκετή δουλειά για να ξεριζωθούν όλες αυτές οι παθογένειες και οι αδυναμίες που έχουν μείνει από την εποχή Ράντονιτς. Για 28-29 λεπτά χθες ήταν μέσα στο ματς. Κοιτούσε στα μάτια τον αντίπαλό του. Στο κακό κομμάτι του αγώνα ήταν σαν βλέπεις την ίδια ομάδα. Εκεί στο 51-51, αν δείτε λίγο τις επιθέσεις, ο καθένας έπαιρνε την μπάλα και έκανε ότι ήθελε, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και αθλητική ομάδα, όπως η Μονακό, που είναι επιπέδου Final-4 κακά τα ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε επίσης: