Μπάσκετ από… άλλον πλανήτη ο Ολυμπιακός – Πρόβα F4 στο Κάουνας και μετά για το 12-0 με ΠΑΟ!


Μπάσκετ από… άλλον πλανήτη ο Ολυμπιακός – Πρόβα F4 στο Κάουνας και μετά για το 12-0 με ΠΑΟ!


Διαφ.

Η αγωνία για Σλούκα και οι νέοι πρωταγωνιστές που οδηγούν τους Πειραιώτες από νίκη σε νίκη και φυσικά τους… τρέχουν με 1000 για να κατακτήσουν όλες τις κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια νίκη την Τρίτη, που μας πέρασε, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρώτης θέσης στη ρέγκιουλαρ σίζον. Το βράδυ της Πέμπτης έδωσε ανάλογη συνέχεια στη νίκη επί των Καταλανών, καθώς επικράτησε της Μπάγερν όσο εύκολα δείχνει το τελικό 102-74.

Για μεγάλο διάστημα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν μπάσκετ από άλλον πλανήτη και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ουόκαπ έκανε σπουδαία δουλειά για τους Πειραιώτες, όπως και ο Βεζένκοφ, ενώ σε υψηλό επίπεδο ήταν όπως και την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο Λαρεντζάκης με τον ΜακΚίσικ.

  Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής κατηγορείται για λαθρεμπόριο 60 κιλών κάνναβης

Θύμισαν οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσε να πει κανείς τα καταιγιστικά παιχνίδια, που είχαν απέναντι σε Φενέρ και Βίρτους Μπολόνια. Εκεί, όπου είχαν ισοπεδώσει στο ΣΕΦ τόσο τους Τούρκους, όσο και τους Ιταλούς.

 

Διαβάστε επίσης: