"Μάχη" Big-4 για Έλληνα διεθνή – Δεν ανανεώνει και θέλει Ελλάδα – "Παιδί" του ΠΑΟ, κίνηση ο Ολυμπιακός!


“Μάχη” Big-4 για Έλληνα διεθνή – Δεν ανανεώνει και θέλει Ελλάδα – “Παιδί” του ΠΑΟ, κίνηση ο Ολυμπιακός!


Διαφ.

Το συμβόλαιο που τελειώνει και η σύνδεση με Ρεάλ Μαδρίτης! Από πέρσι, κιόλας, το όνομα του 26χρονου “έπαιξε” στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός ήταν τότε που εξέτασε την περίπτωσή του, χωρίς κάτι τελικά να προχωρήσει. Θα αλλάξει κάτι ενόψει καλοκαιριού; Οι απαντήσεις στο ρεπορτάζ του Sportdog που ακολουθεί.



Super League: Προφανώς, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε από τώρα για μεταγραφές. Πόσο μάλλον από τη στιγμή, που φέτος Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν (με διαφορετικές αξιώσεις ο καθένας) το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, σε κάθε κλαμπ υπάρχουν άνθρωποι επιφορτισμένοι να επεξεργαστούν την επόμενη ημέρα και να ορίσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένας Έλληνας διεθνής μάλιστα έχει μπει, ήδη, στο μπλοκάκι αρκετών. Ο λόγος για τον Παντελή Χατζηδιάκο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός διάγει άλλη μια γεμάτη σεζόν στην Ολλανδία με τη φανέλα της Άλκμααρ, καταγράφοντας 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι έχει μοιράσει φέτος και 8 ασίστ, αριθμός κάθε άλλο παρά συνηθισμένος για στόπερ.

  "Ντέλι Άλι για Ολυμπιακό! - Πρόβλημα με Βέλντε - Επιστροφή στον ΠΑΟ"

 

Διαβάστε επίσης: