Μεγάλος φόβος σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για… κάρτες ενόψει play off


Μεγάλος φόβος σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για… κάρτες ενόψει play off


Διαφ.

Αρκετοί παίκτες θα πρέπει να… προστατευθούν για να βρεθούν κανονικά στα play off!



Μετράμε αντίστροφα την προσεχή Κυριακή για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ!

Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα θα πέσουν στην Opap Arena για το ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με την πρωτοπόρο πλέον Ενωση να υποδέχεται τους Πειραιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στο -6 από τους Κιτρινόμαυρους και στο -5 από τον Παναθηναϊκό.

Πονοκέφαλος με τις κάρτες

Το μεγάλο πρόβλημα για τους δύο προπονητές είναι πως βρίσκονται στο όριο των καρτών, παίκτες τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, από την Ενωση είναι οι Βίντα, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί και από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού οι Χουάνγκ και Μπακαμπού.

Μπορεί να είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, αλλά εάν κάποιος από αυτούς δεχθεί κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, καθώς μπορεί οι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα με 0 κίτρινες, όμως, όσοι προλάβουν και συμπληρώσουν κάρτες (4 ή 7 ή 10) δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία, αλλά θα απουσιάσουν αυτόματα από το πρώτο ή τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα των πλέι άουτ.

  Παράνοια για Μαρσιάλ - Αποθεώθηκε και... βαφτίστηκε "Αντωνάκης"! (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: