Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού – Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης – "Κλέβουν" και Πινέδα!


Τέσσερις γερμανικές ομάδες για παίκτη του Ολυμπιακού – Θέλει 15 εκατ. ο Μαρινάκης – “Κλέβουν” και Πινέδα!


Διαφ.

Ποιοι θα βρεθούν στο ντέρμπι και η απόφαση των Πειραιωτών. Το ταξίδι στην Ελλάδα για το μεγάλο παιχνίδι στην Opap Arena, τα χρήματα που ζητούν οι “Ερυθρόλευκοι” και η πρόθεσή τους ενόψει καλοκαιριού και πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο Μεξικανός άσος της Ένωσης.



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Έμαθε ο “Ευαγγελιστής ” ότι Γερμανοί σκάουτς από Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Χοφενχάιμ και Κολωνία(!) θα βρεθούν την Κυριακή στην “OPAP Arena Αγιά Σοφιά” με συγκεκριμένες…αποστολές!!

Ειδικότερα η Άιντραχτ διαχρονικά ασχολείται με τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού αλλά πλέον έχει βάλει στο μάτι και σκανάρει και τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ (δανεικός βέβαια από την Θέλτα)! Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος άλλωστε είχε απασχολήσει το γερμανικό κλαμπ και τον Γενάρη, χωρίς πάντως να μπουν στην φάση της επίσημης πρότασης. Κι αυτό αφού η βολιδοσκόπηση που έγινε ήταν ενδεικτική των προθέσεων του Ολυμπιακού…

  Θέλει νίκη με Ολυμπιακό ο Καρυπίδης - Οι ατάκες στους παίκτες του Άρη

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και δεν τον πουλούσαν τότε αλλά και το salary του Ιν Μπεομ Χουάνγκ για τους “ερυθρόλευκους” είναι… 8ψηφιο νούμερο (13 με 15.000.000 ευρώ)!! 

 

Διαβάστε επίσης: