Έβγαλε αποστολή για Φιλαδέλφεια ο Μίτσελ! Πρόλαβαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ Χάμες-Εμβιλά;


Έβγαλε αποστολή για Φιλαδέλφεια ο Μίτσελ! Πρόλαβαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ Χάμες-Εμβιλά;


Διαφ.

Με τον Κολομβιανό άσο θα πάει η ομάδα του Πειραιά στο κρίσιμο ματς με την Ένωση για την 26η αγωνιστική της Super League.



Με τον Χαμές Ροντρίγκες στην αποστολή θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την τελευταία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ύστερα ο τεχνικός τους, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι.

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους τους Χάμες Ροντρίγκες και Σαμασέκου, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, σε αντίθεση με τον Γκάρι Ροντρίγκες που δεν πρόλαβε στη μάχη με το χρόνο. Επίσης, ο Γιαν Εμβιλά έμεινε οριστικά εκτός, όπως αναμενόταν.

Αναλυτικά, η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

  Αταμάν: "Πάμε να πάρουμε το 8ο" - Σλούκας: "Το έχει πει και ο Ομπράντοβιτς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος Ολυμπιακού, έχασε… τζάμπα φορ 4.5 εκατ. – Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα – Πρόλαβε την ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: