Ρεσιτάλ Μπέου: Τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό, διαιτησία και τη μάχη του τίτλου


Ρεσιτάλ Μπέου: Τρομερές ατάκες για Ολυμπιακό, διαιτησία και τη μάχη του τίτλου


Διαφ.

Η πρόβλεψή του για τον φετινό πρωταθλητή, τα… καρφιά για τους Έλληνες διαιτητές, αλλά και το σχόλιό του για το μεγάλο διπλό των Πειραιωτών στη Νεά Φιλαδέλφεια.



Με ατάκες – φωτιά για τη μάχη των playoffs και τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αποχωρώντας από το γήπεδο και λίγο πριν  επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε τη «μάχη» των πλέι οφ, ενώ ξεκαθάρισε πως η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν έκπληξη.

«Βλέπουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της τελευταίας 10ετίας. Θα χάσει η μάνα το παιδί και το αιδί τη μάνα στα πλέι οφ. Μάχη σώμα με σώμα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Να ευχηθούμε ότι θα παίξουν σε όλα τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές. Αλλά αυτό αξίζει στους Έλληνες διαιτητές. Να μην τους εμπιστεύεται καμία μεγάλη ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, σε σχετική ερώτηση για το αν ήταν έκπληξη η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Δεν ήταν έκπληξη, για όσους παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο μήνα έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα και είναι πολύ καλός. Σαν μονάδες είχε πολύ καλές μονάδες. Αλλά οι τέσσερις αυτές ομάδες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα».

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού

   


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: