Ξεκάθαρος ο Κουτσιαύτης για την κόκκινη που… χάρισε στην ΑΕΚ – Γιατί δεν έχει δίκιο ο Ολυμπιακός


Ξεκάθαρος ο Κουτσιαύτης για την κόκκινη που… χάρισε στην ΑΕΚ – Γιατί δεν έχει δίκιο ο Ολυμπιακός


Διαφ.

“Βλέπουμε ένα ξεκάθαρο σπρώξιμο. Είναι μία αντιαθλητική συμπεριφορά. Θα έπρεπε να πάρει 2η κίτρινη και να αποβληθεί”!
 



Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός σχολίασε στην εκπομπή του Open «Total Football», λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Άμραμπατ θα έπρεπε να αποβληθεί αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης: 

«Εδώ ο παίκτης της ΑΕΚ μπαίνει στην περιοχή, υπάρχει μία ποδοσφαιρική διεκδίκηση. Δεν υπάρχει παράβαση. Ο παίκτης του Ολυμπιακού καλύπτει μπάλα. Στην επόμενη φάση, ο παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει τη μπάλα. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα φάουλ έξω από την περιοχή και μία κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί γιατί η κατεύθυνση του Κανός δεν είναι προς το τέρμα αλλά προς την τελική γραμμή. Επομένως δεν είναι κόκκινη, είναι κίτρινη.

Στο γκολ που ακυρώθηκε της ΑΕΚ, ο Πινέδα κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι. Είναι ξεκάθαρη παράβαση και σωστά δεν μέτρησε.

  Λόβρεν: Βίαιοι ξεριζωμοί, προσφυγιά και δυσκολίες

Στην επόμενη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει παράβαση. Η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του αμυντικού. Ο Μπακαμπού πήρε τη μπάλα αλλά ο παίκτης της βρίσκει λίγο τη μπάλα με το πόδι και στη συνέχεια βρίσκει τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αυτή η επαφή όμως είναι μικρή, δεν επηρεάζει τον παίκτη του Ολυμπιακού. 

Η πρώτη κάρτα που δέχθηκε ο Άμραμπατ και εδώ είναι η δεύτερη που έπρεπε να δεχθεί. Βλέπουμε ένα ξεκάθαρο σπρώξιμο. Είναι μία αντιαθλητική συμπεριφορά. Θα έπρεπε να πάρει 2η κίτρινη και να αποβληθεί.

Η δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Μπιελ είναι σωστή. Δεν υπάρχει πολλή ένταση και για αυτό είναι κίτρινη, αν είχε περισσότερη ένταση θα ήταν κόκκινη.»   


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: