Δεν "ξενέρωσε" ο κόσμος της ΑΕΚ! Πρωτοσέλιδο μήνυμα για νταμπλ (ΦΩΤΟ)


Δεν “ξενέρωσε” ο κόσμος της ΑΕΚ! Πρωτοσέλιδο μήνυμα για νταμπλ (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ο κόσμος παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν απογοητεύτηκε! Χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης με τη λήξη της αναμέτρησης, δείχνοντας, ότι δεν είναι διατεθειμένος να δει τη φετινή γιορτή να χαλά ούτε και στην πρώτη απώλεια



Η ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό την 26η αγωνιστική της Super League φυσικά και απογοήτευσε τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ήταν η πρώτη μέσα στην «Αγιά Σοφιά» και από έναν αντίπαλο, ο οποίος κατάφερε να εκμεταλλευτεί μέσα σε ένα 20λεπτο από το 50’ μέχρι το 70’ τα λάθη που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι», τα οποία δεν τα είχαν κάνει ολόκληρη σεζόν. Οι Πειραιώτες άδραξαν την ευκαιρία και πήραν το διπλό, με το πρωτάθλημα να παίρνει φωτιά.

Ο κόσμος παρά την ήττα δεν απογοητεύτηκε! Χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης με τη λήξη της αναμέτρησης, δείχνοντας, ότι δεν είναι διατεθειμένος να δει τη φετινή γιορτή να χαλά ούτε και στην πρώτη απώλεια, όπως σημειώθηκε και σε σχετικό blog εδώ στο Sportdog.

  Λόβρεν: Βίαιοι ξεριζωμοί, προσφυγιά και δυσκολίες

H εφημερίδα «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» σημειώνει στο πρωτοσέλιδό της.

«Πικραθήκαμε χθες, αλλά ο κόσμος έδωσε στο τέλος το σύνθημα για το τι πρέπει να γίνει από σήμερα κιόλας… 

Σηκώστε κεφάλι και πάμε για νταμπλ».

Ο κόσμος δεν ξενέρωσε και διψά για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ένα σύνθημα το οποίο φώναξε στους παίκτες μετά την ήττα.

Παναθηναϊκός 61, ΑΕΚ 59, Ολυμπιακός 56, ΠΑΟΚ 54. Τα πλέι οφ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η εικόνα της βαθμολογίας είναι δίκαιη. Είναι ο καθρέπτης της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Η Ένωση πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο μίνι πρωτάθλημα που θα έχουμε στον τρίτο γύρο. Να μπορέσει να γίνει πιο ουσιαστική και να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί, αλλά και να βελτιωθεί αμυντικά, γιατί την Κυριακή το δίδυμο Μουκουντί-Βίντα αποτέλεσε αχίλλειο πτέρνα.  

 

Διαβάστε επίσης: