Πρώτο άρθρο Κατζαντόγλου μετά τη σφαλιάρα από τον Ολυμπιακό: "Η ΑΕΚ να μάθει από τα…"!


Πρώτο άρθρο Κατζαντόγλου μετά τη σφαλιάρα από τον Ολυμπιακό: "Η ΑΕΚ να μάθει από τα…"!


Διαφ.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για την κατραπακιά της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, πως ήρθε όλο αυτό και πόσα πρέπει να μάθει για τη συνέχεια.



Κάποτε θα γινόταν αυτό για την ΑΕΚ. Κανένα «κάστρο» δεν είναι άτρωτο. Κάποια στιγμή έρχεται που όλα πηγαίνουν στραβά κι ανάποδα και ένα παιχνίδι χάνεται μέσα από τα χέρια σου. Γιατί έτσι φαινόταν στο πρώτο 45λεπτο και πριν μπει το δεύτερο γκολ από τον Μπακαμπού. Πως η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι, ήλεγχε τον ρυθμό και έπαιζε με τον δικό της τρόπο που μέχρι τώρα είχε λυγίσει κάθε αντίπαλο μέσα στην «OPAP Arena». Ωστόσο, μπάλα είναι και παίζει παιχνίδια.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από ατυχία ενός από τους καλύτερους παίκτες της, του Μουκουντί. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Μια στραβοκλωτσιά, μια γονατιά όπως στη συγκεκριμένη φάση, μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Ο Ολυμπιακός που είχε αναλωθεί όλο το πρώτο ημίχρονο σε διαμαρτυρίες και μαγκιές προς τον διαιτητή, βρέθηκε να προηγείται χωρίς να έχει μπει οργανωμένα στην περιοχή της ΑΕΚ (η ευκαιρία του Μπακαμπού ήρθε από τεράστια γκάφα του Βίντα).

  Σκάει επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: