Σοβαρές εξελίξεις πριν τα Πλέι οφ – Συμφώνησαν και οι έξι ομάδες – Τι ζητούν ομόφωνα


Σοβαρές εξελίξεις πριν τα Πλέι οφ – Συμφώνησαν και οι έξι ομάδες – Τι ζητούν ομόφωνα


Διαφ.

Οι εκπρόσωποι των έξι συλλόγων που θα λάβουν μέρος στο μόνι πρωτάθλημα κάθισαν στο τραπέζι και κατέληξαν σε συμφωνία για να καταθέσουν κοινό αίτημα στην ΕΠΟ.
 



Super League: Οι έξι ομάδες των Πλέι οφ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Βόλος) συμφώνησαν να καταθέσουν αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των Πλέι οφ και ελίτ διαιτητές στις αναμετρήσεις του Big-4.

Λίγο πριν διεξαχθεί η ηλεκτρονική κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, οι εκπρόσωποι των «6» (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Βόλος) συζήτησαν το θέμα των διαιτητών και συμφώνησαν να τεθεί το παραπάνω αίτημα στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Από εκεί και πέρα θα είναι θέμα της ΚΕΔ και του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ αν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα των ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε στις 7 Μαρτίου το αίτημα του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, να ανεβεί η αμοιβή των ξένων ρέφερι από τα 1.500 στα 4.000 ευρώ ώστε να πεισθούν περισσότεροι ελίτ διαιτητές να σφυρίξουν παιχνίδια της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πλέι οφ… δίνουν πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό – “Πανηγυρίζουν” στου Ρέντη


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: