Νέο "χαστούκι" στον τραγικό Παναθηναϊκό – Θρίαμβος για ΠΑΟΚ με μυθικό Χαντς μετά από οκτώ χρόνια! (VID)


Νέο “χαστούκι” στον τραγικό Παναθηναϊκό – Θρίαμβος για ΠΑΟΚ με μυθικό Χαντς μετά από οκτώ χρόνια! (VID)


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με έναν συγκλονιστικό Χαντς και να παίρνει την πρώτη του νίκη επί των πράσινων μετά το μακρινό 2015.



Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον αρκετά κακό και τραγικό Παναθηναϊκό 81-73, με τον Χαντς να… οργιάζει με 27 πόντους και 3 αρκετά κομβικές ασίστ. Από τους πράσινους διασώθηκε κάπως ο Μπέικον με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ είχε και μια τάπα.

Oι Θεσσαλονικείς πήραν τεράστια νίκη, την πρώτη τους απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο μετά από τη σεζόν 2014/15 και μετά από 21 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Στο 10-8 ανέβηκε ο Δικέφαλος (7-2 εντός και 3-6 εκτός έδρας), με τον Τζέιλεν Χαντς να κάνει πράγματα και θαύματα στην επίθεση και τους Φράνκε, Πόλι να ακολουθούν. Οι Θεσσαλονικείς πίστεψαν στις δυνάμεις τους, επέμειναν όταν χάθηκε ένα +8 στα μέσα της τρίτης περιόδου και στο τέλος οδήγησαν τους αντιπάλους τους σε εύκολα λάθη τα οποία δεν άφησαν να χαθούν.

Στο 14-3 έπεσαν οι πράσινοι (9-0 εντός και 5-3 εκτός έδρας), που απογοήτευσαν σε ακόμα μία βραδιά. Κι αν ηττηθούν από τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/3 στις 19:15), θα χάσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Που πάντως φαίνεται πως έχει ήδη χαθεί.

  Ο Μίροτιτς φτιάχνει τον τέλειο παίκτη: Επέλεξε έναν Έλληνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα στατιστικά του αγώνα

To ματς:

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερη διάθεση το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγήθηκε νωρίς στον αγώνα με 7-2, χάρη σε λέι απ του Μαργαρίτη, μετά από 4΄ στον αγώνα για να βάλει το πρώτο πράσινο τρίποντο ο Πονίτκα για το 7-5, ωστόσο ο Φράνκε έφτασε νωρίς τους 7 και έκανε το 10-5, με την συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου.

Εκεί ήρθε το τηλεοπτικό time out για να τρέξουν οι πράσινοι 6-0 με τον Καλαϊτζάκη για το 10-11. Το σερί σταμάτησε με τρίποντο του Πόλι, ωστόσο ακολούθησε νέο πράσινο 7-0 για το 13-18 με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, χάρη σε καλάθι του Μπέικον.Οι πράσινοι ξεκίνησαν και το δεύτερο δεκάλεπτο εξίσου… υπνωτισμένοι, μιας και το 13-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έγινε μέσα σε 1.30΄ στο δεύτερο δεκάλεπτο 21-18 χάρη σε προσωπικό σόου του Χαντς. Το σερί του ΠΑΟΚ το σταμάτησαν οι Γουόλτερς και Καλαϊτζάκης για το 21-23. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες ήταν κοντά με τον Χαντς να κάνει το 29-31, ωστόσο εκεί οι πράσινοι έτρεξαν ένα σερί και έκαναν το 31-40. Εκεί ο ΠΑΟΚ έβγαλε νέα αντίδραση και έκανε ο Χαντς το 38-40 στο τέλος του ημιχρόνου.

  Απαντήσεις από ΠΑΟΚ στους Ρώσους για Τσάλοφ: "Μην ανησυχείτε..."
 

 

Διαβάστε επίσης: