Το αφεντικό τρελάθηκε στον ΠΑΟΚ – Έρχεται ανακοίνωση για τα διαρκείας στα πλέι οφ!


Το αφεντικό τρελάθηκε στον ΠΑΟΚ – Έρχεται ανακοίνωση για τα διαρκείας στα πλέι οφ!


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε πιο μειονεκτική θέση, αλλά δική τους πρόθεση στα πλέι οφ είναι να διεκδικήσουν όχι ένα καλύτερο πλασάρισμα, αλλά το πρωτάθλημα! 



ΠΑΟΚ: Η κανονική διάρκεια της σεζόν λοιπόν ολοκληρώθηκε. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς, δηλαδή 7 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, 5 από τη δεύτερη ΑΕΚ και 2 από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε πιο μειονεκτική θέση, αλλά δική τους πρόθεση είναι να διεκδικήσουν όχι ένα καλύτερο πλασάρισμα, αλλά το πρωτάθλημα! Άλλωστε και από άποψη αγωνιστικής κατάστασης και από την εικόνα που είχε στα ντέρμπι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους υπόλοιπους τρεις.

Μάλιστα και ο κόσμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει με όλη του τη δύναμη τον ΠΑΟΚ για την απόλυτη υπέρβαση. Παρεμπιπτόντως, στην ΠΑΕ πήραν απόφαση τελικά τα διαρκείας να ισχύσουν κανονικά και στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βγει ένα μίνι πακέτο όπως ακουγόταν έντονα τις προηγούμενες ώρες.  

  Αποθέωσαν Παύλο οι Μποντιρόγκα, Αλβέρτης - "Έφτιαξε οικογένεια"

 

Διαβάστε επίσης: