Όποιος νομίζει ότι θα τη "γλιτώσει" είναι γελασμένος – Όλοι κρίνονται για του χρόνου στον ΠΑΟ!


Όποιος νομίζει ότι θα τη “γλιτώσει” είναι γελασμένος – Όλοι κρίνονται για του χρόνου στον ΠΑΟ!


Διαφ.

Άπαντες και ειδικά οι ξένοι του Παναθηναϊκού κρίνονται για τη νέα σεζόν και κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος, ιδίως μετά από εμφανίσεις σαν κι αυτές με τον ΠΑΟΚ.



Παναθηναϊκός: Στο φετινό… μαρτύριο του Παναθηναϊκού προστέθηκε από χθες (13/3) και η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, σε μία ακόμα απόδειξη του πόσο κακή δουλειά έγινε στη δόμηση του ρόστερ το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο μόνο, Πονίτκα και Λι που είχαν αναλάβει το κατέβασμα της μπάλας, έκαναν μαζί 5 λάθη! Στο σημείο που οι Πράσινοι δηλαδή επιχειρούσαν να επανέλθουν στο ματς, οι δύο χειριστές του έκαναν το ένα (αβίαστο μάλιστα) λάθος μετά το άλλο. Και επειδή Λι και Πονίτκα είναι αντικειμενικά οι πιο σταθεροί ξένοι του ρόστερ φέτος, να επισημάνουμε κάτι που ενδεχομένως να μην έχει καταστεί σαφές. Άπαντες κρίνονται για τη νέα σεζόν και κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος, ειδικά μετά από εμφανίσεις σαν κι αυτές!

  Ο μεγάλος προβληματισμός Σαββίδη - Παίρνει αποφάσεις ο Λουτσέσκου

Προφανώς, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με ό,τι έχει και όσο μπορεί για το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί ένας σύλλογος με το μέγεθος του Εξάστερου θα πέσει δίχως μάχη, ακόμα κι αν απέναντί του έχει έναν τόσο καλό Ολυμπιακό. Ωστόσο παράλληλα με τη διεκδίκηση των ελάχιστων πιθανοτήτων για το πρωτάθλημα, ειδικότερα οι ξένοι του ρόστερ αξιολογούνται για την επόμενη ημέρα. Αν δηλαδή θα μπορούν να έχουν θέση σε ένα ρόστερ, με στόχους πρωταγωνιστή σε Euroleague και Basket League. Και με εικόνα σαν κι αυτή με τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες μόνο τους εαυτούς τους δεν βοηθούν.

Το έχουε επαναλάβει ξανά. Η ζημιά που έχει αφήσει πίσω του ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ανεπανόρθωτη. Όχι γιατί είχε τους Πράσινους στις τελευταίες θέσεις της Euroleague. Όχι γιατί έχανε με κάθε τρόπο από τον Ολυμπιακό. Είναι ανεπανόρθωτη γιατί ο Παναθηναϊκός με προσωπική και αποκλειστικά δική του ευθύνη, ήταν ένα μπάχαλο που μόνο ομάδα δεν θύμιζε. Κι αν για τις μεταγραφικές αστοχίες και το σχεδιασμό υπάρχουν κι άλλοι (συν)υπαίτιοι, για το γεγονός ότι το Τριφύλλι δεν είχε τις βασικές αρχές ενός επαγγελματικού συνόλου το χρεώνεται ο ίδιος ο Μαυροβούνιος.

  Υπέροχος Γκριεζμάν, άπιαστο σουτ! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

 

Διαβάστε επίσης: