Κέρδισε το "στοίχημα" με Μπέικον ο Σερέλης – Πήρε το μήνυμα και έβγαλε αντίδραση!


Κέρδισε το “στοίχημα” με Μπέικον ο Σερέλης – Πήρε το μήνυμα και έβγαλε αντίδραση!


Διαφ.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ντουέιν Μπέικον επέστρεψε στην αποστολή και στη δράση του παρκέ και παρά την ήττα στο Παλατάκι, ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού.



Παναθηναϊκός – Ντουέιν Μπέικον: Στο νικηφόρο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και με απόφαση του Χρήστου Σερέλη, ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έμεινε εκτός 12άδας. σε ένα σαφές μήνυμα προς την πλευρά του. Ποιο ήταν αυτό; Είτε θα γίνει χρήσιμος μέσα από το σύνολο, είτε η θέση του δεν θα είναι στο παρκέ. 

Την προηγούμενη φορά αναφέραμε ότι ο Σερέλης έχει σε δεδομένη εκτίμηση το μπασκετικό ταλέντο του Μπέικον. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό άλλωστε. Όμως άλλο το ταλέντο, κι άλλο η χρησιμότητα. Και ειδικά τελευταία η παρουσία του Μπέικον στο παρκέ, ήταν στην πράξη επιζήμια για το Τριφύλλι.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ντουέιν Μπέικον επέστρεψε στην αποστολή και στη δράση του παρκέ και παρά την ήττα στο Παλατάκι, ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Το σημαντικότερο δεν ήταν ότι πέτυχε 16 πόντους με 4/8 τρίποντα και 2/4 δίποντα, αλλά το γεγονός ότι έδειξε μετά από καιρό διάθεση στην άμυνα, έχοντας ένα μπλοκ και ένα κλέψιμο, ενώ ήταν και πιο ομαδικός με 4 ασίστ.

Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι ο κόουτς Σερέλης κέρδισε το “στοίχημα” με Μπέικον. Ταυτόχρονα και ο ίδιος ο Αμερικανός έδωσε απαντήσεις με την εικόνα του, κάτι που έτσι κι αλλιώς πάντως έπρεπε να κάνει ως επαγγελματίας.

  Ρεπορτάζ... φωτιά για ΠΑΟΚ! Το συνδέουν με διεθνή μέσο - Παρουσία σε Παρί
 

 

Διαβάστε επίσης: