Απίστευτη άνοδος Παναθηναϊκού και ΑΕΚ – Μόνο Ολυμπιακός και Άρης κάτω από πέρσι!


Απίστευτη άνοδος Παναθηναϊκού και ΑΕΚ – Μόνο Ολυμπιακός και Άρης κάτω από πέρσι!


Διαφ.

Το Sportdog κάνει τη σύγκριση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο της Super League φέτος σε σχέση με την αντίστοιχη πέρσι. Απίστευτη άνοδος κυρίως για Παναθηναϊκό και δευτερευόντως για ΑΕΚ, μεγάλη μείωση ο Ολυμπιακός. Στα ίδια περίπου ο ΠΑΟΚ.



Η κανονική περίοδος της Super League ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Ενόψει των πλέι οφ το πρόγραμμα δεν μπορεί ποτέ να είναι ούτε σούπερ, ούτε τραγικό. Όλοι θα παίξουν με όλους, επομένως στο τέλος της ημέρας των πλέι οφ, αυτός που αξίζει πιο πολύ το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει κιόλας.

Χθες (14/3) κάναμε την ανάλυση του προγράμματος των πλέι οφ από τη σκοπιά του Τριφυλλιού, όμως σήμερα θα δούμε πόσα βήματα μπροστά ή πίσω έκαναν οι πέντε πρώτοι του μίνι πρωταθλήματος, σε σχέση με πέρσι όταν τελείωνε η κανονική διάρκεια.

Την μεγαλύτερη άνοδο την έχει φυσικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάζεψε 61 βαθμούς σε σχέση με τους 42β. πέρσι. Μιλάμε δηλαδή για άνοδο 19 βαθμών! Δεύτερη σε καλύτερη συγκομιδή είναι η ΑΕΚ, με την Ένωση να βρίσκεται φέτος στο +13 σε σχέση με προηγούμενη σεζόν (59β. έναντι 46 βαθμών).

  Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίθετα, τη μεγαλύτερη μείωση εμφανίζουν Ολυμπιακός και Άρης. Οι Ερυθρόλευκοι για την ακρίβεια βρίσκονται στο -9 σε σχέση με την περασμένη περίοδο, συγκεντρώνοντας φέτος 56 βαθμούς έναντι 65β. πέρσι. Στο -5 βρίσκεται ο Άρης (45 πέρσι έναντι 40 φέτος), ενώ μόλις στο -1 φιγουράρει ο ΠΑΟΚ (54β. έναντι 53β.). Μάλιστα ο Δικέφαλος του Βορρά με σχεδόν ίδιους βαθμούς, πέρσι ήταν δεύτερος ενώ φέτος τέταρτος!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις μεταβολές.

Βαθμολογία κανονικής περιόδου σεζόν 2022-2023

Παναθηναϊκός 61 (+19)
ΑΕΚ 59 (+13)
Ολυμπιακός 56 (-9)
ΠΑΟΚ 54 (+1)
Άρης 40 (-5)

Βαθμολογία κανονικής περιόδου σεζόν 2021-2022

Ολυμπιακός 65
ΠΑΟΚ 53
ΑΕΚ 46
Άρης 45
Παναθηναϊκός 42  

 

Διαβάστε επίσης: