"Φτιαγμένοι" οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Πιστεύουν στην ανατροπή στη βαθμολογία – Αυτός ο πρώτος στόχος


“Φτιαγμένοι” οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Πιστεύουν στην ανατροπή στη βαθμολογία – Αυτός ο πρώτος στόχος


Διαφ.

Επτά βαθμούς χωρίζουν τον ΠΑΟΚ από την πρώτη θέση της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όμως η διεκδίκηση θα συνεχιστεί με ακόμη περισσότερη αποφασιστικότητα.



ΠΑΟΚ: Επτά βαθμούς χωρίζουν τον ΠΑΟΚ από την πρώτη θέση της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όμως η διεκδίκηση θα συνεχιστεί με ακόμη περισσότερη αποφασιστικότητα. Απλά διότι πληγώθηκε ο εγωϊσμός των παικτών και των μελών της τεχνικής ηγεσίας, μετά από όλα όσα συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια.

61 πόντους έχει ο Παναθηναϊκός, ακολουθεί η ΑΕΚ με 59, ο Ολυμπιακός με 56 και ο ΠΑΟΚ με 54. Ο Δικέφαλος θα έπρεπε να έχει 58. Υπάρχει δημόσια παραδοχή από την ΚΕΔ για την κλοπή στην Τρίπολη και για το πέναλτι που δεν δόθηκε στα Ιωάννινα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι VAR Τζήλος, Τσακαλίδης είχαν αλλού στραμμένη την προσοχή τους. Ξεκάθαρα όχι στον αγώνα και στην αδικία που συντελέστηκε σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Από χθες το απόγευμα, είναι γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων και η σειρά τους. Για τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει την προσπάθεια από τη Θεσσαλονίκη και το Χαριλάου, υπάρχει ισχυρό κίνητρο.

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!

Το λένε οι παίκτες. Το υποστηρίζουν δημόσια στις αποκαλυπτικές τους δηλώσεις στη Metrosport. Ο Ράφα Σοάρες, ο Καντουρί και άλλοι ακόμη. Είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα. Βήμα προς βήμα, να διεκδικήσουν την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Τους έχουν «μετρήσει» όλους τους αντιπάλους. Ξέρουν τα υπέρ και τα κατά τους. Γνωρίζουν και τις δικές τους αδυναμίες. Κατά συνέπεια, πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο Πρωτάθλημα.

Και με δικές τους ευθύνες, καθώς έχασαν βαθμούς στο Ηράκλειο, στη Λιβαδειά στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων. Αλλά και με ευθύνες (όχι ανθρώπινες) των διαιτητών από το VAR.

Το λένε, το πιστεύουν ότι μπορούν να προχωρήσουν. Όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να παίξουν σαν ΠΑΟΚ, σε κάθε παιχνίδι. Το κίνητρο, σε αυτά τα πλέι οφ, είναι μεγάλο. Για όλους. Και ο πρώτος στόχος έχει τεθεί για αυτά τα πλέι οφ. Το «διπλό» στο Χαριλάου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: “Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα – Ετοιμαστείτε για Δ’ Εθνική!” (Vid)

 

Διαβάστε επίσης: