Έτσι ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό o Γιοβάνοβιτς – Αυτή θα είναι η 11αδα με ΑΕΚ – Τι κάνει με Μπερνάρ!


Έτσι ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό o Γιοβάνοβιτς – Αυτή θα είναι η 11αδα με ΑΕΚ – Τι κάνει με Μπερνάρ!


Διαφ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει την ομάδα του για το κυριακάτικο (19/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, στη μεγάλη πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζεται να παρατάξει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, με τετράδα στην άμυνα τους Κώτσιρα, ΣένκεφελντΜάγκνουσονΧουάνκαρ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ βρισκόταν στο όριο καρτών και “κιτρινίστηκε” στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, έχασε έτσι το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά βασικός στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Στη μεσαία γραμμή θ’ αγωνιστούν ο Ρούμπεν με τον Κουρμπέλη, σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους πιθανότατα θα προτιμηθεί και πάλι ο Κλεϊνχέισλερ, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μαντσίνι και ο σούπερ φορμαρισμένος Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπερνάρ θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, ωστόσο με δεδομένο ότι έχασε κάποιες προπονήσεις τελευταία ο Βραζιλιάνος θα έρθει στο αθηναϊκό ντέρμπι από τον πάγκο. Αυτόματα, άρα, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει μία αλλαγή στη διάθεσή του που μπορεί ν’ αλλάξει τη ροή του αγώνα. Άλλωστε η ποιότητα του Μπερνάρ είναι δεδομένη.

  Αποκάλυψη Λεσόρ! Για αυτό έπαιξε τραυματίας - "Έχουμε ακόμα δουλειά..."
 

 

Διαβάστε επίσης: