Έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Το πλάνο Λουτσέσκου και οι ημερομηνίες που… κλειδώνουν την κούπα


Έτσι παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Το πλάνο Λουτσέσκου και οι ημερομηνίες που… κλειδώνουν την κούπα


Διαφ.

Ενδιαφέρουσα και άκρως απαιτητική προμηνύεται η τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ που πάει για το… all in στο «Κλ.Βικελίδης» και επανέρχεται για τέσσερα ματς σε 11 ημέρες με δύο καυτά ντέρμπι!

Ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του το αναλυτικό πρόγραμμα της πεντάδας των αγώνων που έχει μπροστά του, καταστρώνοντας ήδη το πλάνο του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» για την πρεμιέρα των playoffs. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, οι ασπρόμαυροι γνωρίζουν καλά τη σημασία του αγώνα, καλούνται να διαχειριστούν σωστά και έξυπνα τις συνθήκες του ματς, κάνοντας… all in στην πρεμιέρα.  

Είναι σαφές πως οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν στη λογική του προπονητή τους και στο «game by game», ωστόσο, ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα θα δώσει μεγαλύτερη ηρεμία στην προετοιμασία της διακοπής που ακολουθεί.. Όπως είναι γνωστό μετά τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής των playoffs, ξεκινούν τα προκριματικά στην Ευρώπη για το EURO 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: