To πέταξε ο Πετρίδης: "Ίσως το ματς με Βιλερμπάν να παίξει ρόλο στον ΠΑΟ στην απόφαση για…"!


To πέταξε ο Πετρίδης: "Ίσως το ματς με Βιλερμπάν να παίξει ρόλο στον ΠΑΟ στην απόφαση για…"!


Διαφ.

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι η απόδοση των Γκριγκόνις και Τόμας στο σημερινό ματς του Παναθηναϊκού ίσως επηρεάσει την απόφαση του Χρήστου Σερέλη για την τελευταία αλλαγή στο ρόστερ.



Πέραν της αντίδρασης που καλείται να δείξει ο Παναθηναϊκός, το παιχνίδι του με αντίπαλο την Βιλερμπάν ίσως μας δείξει και ποιος εκ των Μάριους Γκριγκόνις ή Ματ Τόμας να κερδίσει την θέση του έκτου ξένου στο «ελληνικό ρόστερ», όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Με εξαίρεση τον Αγραβάνη ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον Γουίλιαμς, οπότε μειώνονται τα προβλήματα και οι πονοκέφαλοι για το ματς με τη Βιλερμπάν. Επίσης θα είναι διαθέσιμοι Γκριγκόνις και Τόμας, έχουμε πει ότι ο ένας από τους δύο θα πάρει την θέση του Άντριους στην εξάδα των ξένων στο πρωτάθλημα. Θα έχει ενδιαφέρον το ποιος θα είναι και νομίζω ότι μπορεί να παίξει ρόλο και το σημερινό ματς για την απόφαση του Χρήστου Σερέλη. Μετά από ένα ακόμα στραβό αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ, αυτό που έχει σημασία για τον Παναθηναϊκό είναι να βγάλει αντίδραση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ναι μεν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η ώρα του κυριακάτικου ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί να πάει άλλη μέρα.

Ακούστε το ηχητικό:

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: