Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος: Έχασε 1 εκατομμύριο ο Σκάρπα!


Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένος: Έχασε 1 εκατομμύριο ο Σκάρπα!


Διαφ.

Ο Σκάρπα επιχειρεί να πάρει πίσω τα χρήματά του από την απάτη με τα κρυπτονομίσματα, που αφαίρεσε μυθικά ποσά από το λογαριασμό του.



Ο Γκουστάβο Σκάρπα πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ τον περασμένο Ιανουάριο, ως ελεύθερος από την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. 

Τον τελευταίο καιρό βέβαια είναι ουσιαστικά εκτός δράσης, καθώς όπως αποκάλυψε και ο προπονητής του στην αγγλική ομάδα, Στιβ Κούπερ, βρίσκεται στη Βραζιλία για να λύσει ένα οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει.

“Μπορώ να σας πω ότι είχε κάποια προσωπικά ζητήματα να λύσει και είχε την υποστήριξή μας να γυρίσει πίσω και να το κάνει. Δε θα ήθελα να μιλήσω περαιτέρω μιας και πρόκειται για μία προσωπική κατάσταση. Στηρίζουμε όμως τον Γκουστάβο σε αυτό που περνάει”, ήταν για την ακρίβεια τα λόγια του προπονητή της Νότιγχαμ.

Ο Σκάρπα επιχειρεί να πάρει πίσω τα χρήματά του, ενώ όπως έχει αναφερθεί, παρέστη και στο δικαστήριο όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να του καταβληθούν πίσω σημαντικά ποσά από την επένδυση που έκανε και πάει να ναυαγήσει, λόγω ακριβώς της συγκεκριμένης απάτης με τα κρυπτονομίσματα. Υπολογίζεται, ότι η ζημία που έχει υποστεί ο Βραζιλιάνος φτάνει το 1 εκατ. λίρες!

  Συγκινητικός Ομπράντοβιτς! "Εδώ είναι το σπίτι μου! Ευχαριστώ τον Δημήτρη’’
 

 

Διαβάστε επίσης: