Εκεί προορίζει ο Αλμέιδα τον Πινέδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Εκεί προορίζει ο Αλμέιδα τον Πινέδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Διαφ.

Ο Μεξικανός είναι ένας παίκτης που τον έχουμε δει να αγωνίζεται από δεξιός μπακ, έως αριστερός εξτρέμ, αλλά πλέον φαίνεται πως βρίσκει ρόλο



Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, ο Λιβάι Γκαρσία μετρούσε μερικές ημέρες που είχε επιστρέψεις σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά τη θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ματίας Αλμέιδα τον κράτησε στον πάγκο και χρησιμοποίησε στην επίθεση τον Αραούχο με τον Πινέδα, ο οποίος βρήκε γκολ, αλλά ακυρώθηκε για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης, η οποία ήταν μία καθοριστική στιγμή όπως φάνηκε με την εξέλιξη του παιχνιδιού, που βρήκε την Ένωση ηττημένη, για πρώτη φορά μετά από 14 αγώνες στην «Αγιά Σοφιά».

Ο ρόλος του Μεξικανού παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Λιβάι Γκαρσία στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, οπότε το ερωτηματικό είναι πως θα σχηματιστεί η 11άδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Αν προτιμηθεί ο επιθετικός από το Τρινινταντ και Τομπάγκο να μην παίξει από την αρχή, τότε τα ερωτηματικά για την επίθεση είναι πολλά. Θα βάλει ο Αλμέιδα τον Τσούμπερ στην κορυφή ή θα επιλέξει το σχήμα που είχε στο ματς με τον Ολυμπιακό;

  Ράβει το... 8ο ο Γιαννακόπουλος! Σιγουριά ενόψει νέας χρονιάς (ΦΩΤΟ)

Πάντως ο Πινέδα είναι ένας παίκτης που τον έχουμε δει να αγωνίζεται από δεξιός μπακ, έως αριστερός εξτρέμ, αλλά πλέον φαίνεται πως βρίσκει ρόλο στον άξονα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Οι επιστροφές των τραυματιών στην Ένωση, δίνουν στον Αλμέιδα περισσότερες λύσεις και ο Πινέδα καλείται να χωρέσει στην ενδεκάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 26χρονος προπονείται με το γκρουπ των επιθετικών, δουλεύοντας στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πρέσινγκ σε μικρό χώρο.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: