Το τρικ του Σερέλη με Γκριγκόνις και Μπέικον – Στοχεύει στους τελικούς με Ολυμπιακό!


Το τρικ του Σερέλη με Γκριγκόνις και Μπέικον – Στοχεύει στους τελικούς με Ολυμπιακό!


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (17/3) δήλωσε τον Μάριους Γκριγκόνις στο ελληνικό ρόστερ κι έτσι ο Λιθουανός θα δώσει το “παρών” στους επικείμενους τελικούς της Basket League. Εκεί άλλωστε στοχεύουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, τότε θέλουν να είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορούν. Μάλιστα προς αυτό το σκοπό, ο Σερέλης έχει αρχίσει να δοκιμάζει και νέα πράγματα.



Παναθηναϊκός: Ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ οι Πράσινοι το χρειάζονταν το διπλό στη Βιλερμπάν. Μπορεί βαθμολογικά η “αιώνια μάχη” της Κυριακής (19/3) να είναι αδιάφορη, αλλά μην ξεχνάμε κάτι. Το Τριφύλλι μετά από 11 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις από τους Ερυθρόλευκους, δεν δικαιούνται να επικαλούνται βαθμολογίες και κίνητρα. Το κίνητρο είναι από μόνο του το να μπει τέλος, σ’ ένα αρνητικό σερί που δεν συνάδει με το μέγεθος του Εξάστερου.

Μέσα από το Sportdog έχουμε επισημάνει και αναδείξει την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Χρήστος Σερέλης. Ήταν τέτοιου βαθμού η ένδεια επί Ντέγιαν Ράντονιτς, που οδηγίες απλά δίνει στα τάιμ άουτ ο Έλληνας τεχνικός και το θεωρούμε αναβάθμιση. Και στην πράξη έτσι είναι, αφού ο προκάτοχος του Σερέλη ούτε οδηγίες στα τάιμ άουτ δεν έδινε. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος έκατσε τόσο πολύ στην ομάδα. Κλείνει η παρένθεση.

  Συναγερμός για Σουλούκου: "Υπό την προστασία της Αστυνομίας στη Ρώμη"

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (17/3) δήλωσε τον Μάριους Γκριγκόνις στο ελληνικό ρόστερ κι έτσι ο Λιθουανός θα δώσει το “παρών” στους επικείμενους τελικούς της Basket League. Εκεί άλλωστε στοχεύουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, τότε θέλουν να είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορούν. Μάλιστα προς αυτό το σκοπό, ο Σερέλης έχει αρχίσει να δοκιμάζει και νέα πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η κοινή παρουσία Μπέικον – Γκριγκόνις στο παρκέ.

Για πρώτη φορά στο ματς με την Βιλερμπάν, είδαμε τον Λιθουανό και τον Αμερικανό να συνυπάρχουν στην ίδια πεντάδα, όντας αρκετά λειτουργικοί. Το τρικ με την ταυτόχρονη παρουσία Γκριγκόνις – Μπέικον ήταν κάτι που είχε στο μυαλό του καιρό ο Σερέλης, θέλοντας έτσι να ποντάρει πάνω στους δύο πιο ποιοτικούς ξένους του ρόστερ. Με την αποχώρηση Ράντονιτς, είναι ξεκάθαρο πια, ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την ίδια στιγμή και μια μεταγραφή. Τον Μάριους Γκριγκόνις!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: