Μόνο έτσι τελειώνουν τα play off – Βετεράνος διαιτητής δίνει απαντήσεις – Μοντέλο Κύπρου


Μόνο έτσι τελειώνουν τα play off – Βετεράνος διαιτητής δίνει απαντήσεις – Μοντέλο Κύπρου


Διαφ.

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Γιάννης Σταυρίδης, μίλησε για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία και πρότεινε μοντέλο… Κύπρου με elite VARistes στα παιχνίδια των πλέι οφ. Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης και μίλησε για το θέμα της διαιτησίας στην Ελλάδα και το πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η έλλειψη ελίτ διαιτητών για τα πλέι όφ της Super League 1.



ΠΑΟΚ: Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Γιάννης Σταυρίδης, μίλησε για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία και πρότεινε μοντέλο… Κύπρου με elite VARistes στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Γιάννης Σταυρίδης και μίλησε για το θέμα της διαιτησίας στην Ελλάδα και το πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η έλλειψη ελίτ διαιτητών για τα πλέι όφ της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σταυρίδης: «Το πρώτο είναι ότι οι ελίτ διαιτητές αμείβονται με πολύ περισσότερα χρήματα από ότι οι Έλληνες διαιτητές. Το επόμενο είναι ότι τα προηγμένα πρωταθλήματα είναι προς το τέλος τους κι εκεί πέρα κρίνονται κι εκεί πολύ σημαντικοί αγώνες, πιστεύω ότι καμία ομοσπονδία δε θα θελήσει να στείλει ελίτ διαιτητή στο ελληνικό πρωτάθλημα και να στους στερηθεί αυτή.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: