Στα… κάγκελα ο Άρης – Τρελαμένος Καρυπίδης – Ποιος ο λόγος που… βράζουν με τη διαιτησία


Στα… κάγκελα ο Άρης – Τρελαμένος Καρυπίδης – Ποιος ο λόγος που… βράζουν με τη διαιτησία


Διαφ.

Στον Άρη έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Σουηδοϊρακινού Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, αλλά και του Αλβανού διαιτητή στο VAR, του Γιουτζίν Τζάγια. Και εκφράστηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.



 

Άρης: Στον Άρη έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Σουηδοϊρακινού Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, αλλά και του Αλβανού διαιτητή στο VAR, του Γιουτζίν Τζάγια. Και εκφράστηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι επίσης «βράζουν» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, για την στιχομυθία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο τηλέφωνο, όπως αυτή μεταφέρθηκε επίσημα από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης (ο Μπαλτάκος το διέψευσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό).

Τα παράπονα του Άρη εστιάζονται στα δύο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ. Για το πρώτο κάνουν λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά και για παράβαση στο πλάγιο άουτ, που προηγήθηκε της φάσης, ενώ για το δεύτερο τονίζουν πως υπάρχει οφ σάιντ στο ξεκίνημα της προσπάθειας (υποδείχθηκε από τον βοηθό, αλλά το VAR το πήρε πίσω). Για το τελευταίο μάλιστα, έκανε ανάρτηση ο Θόδωρος Καρυπίδης στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που δείχνει εκτεθειμένο τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

  Απάντηση ΠΑΟ σε Αγγελόπουλους: "Αδιάβαστοι και με βαθύ πόνο - Δεν σέβονται"

Σε κάθε περίπτωση, στον Άρη θεωρούν ότι έχουν στοχοποιηθεί από την ΚΕΔ, αλλά και από την ΕΠΟ, εξ ου και η έντονη αντίδρασή τους μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν δεν έχουν βγει προς τα έξω άλλες κινήσεις που ενδεχομένως να γίνουν, ωστόσο είναι δεδομένο πως οι Κιτρινόμαυροι είναι έξω φρενών. Και μάλιστα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση που είναι να γίνει την προσεχή Δευτέρα με τις ομάδες των Playoffs της Super League και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ. Τον οποίο ο Άρης έχει… μνημονεύσει πολλές φορές στις τελευταίες ανακοινώσεις του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού – “Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων – Παίρνει φανέλα βασικού”!

 

Διαβάστε επίσης: