Πολύ σημαντική απόφαση Μελισσανίδη για τους παίκτες της ΑΕΚ – Σούπερ αποκάλυψη για το μέλλον Λιβάι


Πολύ σημαντική απόφαση Μελισσανίδη για τους παίκτες της ΑΕΚ – Σούπερ αποκάλυψη για το μέλλον Λιβάι


Διαφ.

Η Ένωση προχώρησε ήδη στην ανανέωση του συμβολαίου του Γεράσιμου Μήτογλου, όμως φαίνεται ότι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έχει πάρει πολύ σημαντική απόφαση σχετικά και με άλλους ποδοσφαιριστές.



ΑΕΚ: Για δύο ακόμα χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση ο Γεράσιμος Μήτογλου και ο ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι στο μέλλον έχει αποφασιστεί να υπάρξουν κι άλλες ανάλογες κινήσεις, ενώ σημείωσε ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να γίνει και με τον Λιβάι Γκαρσία.

«Θα υπάρξουν και άλλες ανανεώσεις στο προσεχές διάστημα μετά από αυτή του Μήτογλου. Υπάρχουν κάποια συμβόλαια που λήγουν, όπως του Χατζισαφί, αλλά και κάποια που θα επεκταθούν. Ο Λιβάι Γκαρσία, για παράδειγμα, είναι πιο πιθανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο παρά να παραχωρηθεί», τόνισε.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ στάθηκε στο τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να εξασφαλίσει μόνιμη άδεια στην Opap Arena, αλλά και στα έργα που συνεχίζονται για την ολοκλήρωση των μουσείων στο χώρο του νέου γηπέδου, ενώ μίλησε και για την άνοδο ου Μιλάντ Μοχαμάντι και τις ελπίδες να είναι έτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

  Tρίτο γκολ η Σπάρτα - Υπέροχη ενέργεια πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Εκτός… τίτλου η ΑΕΚ, αυτός είναι φαβορί – Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό – Πού είναι Τζόλης, Γιαννούλης;”

 

Διαβάστε επίσης: