Ετοιμάζει… καμικάζι ο Λουτσέσκου στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Αυτές οι σκέψεις για την 11αδα του ΠΑΟΚ


Ετοιμάζει… καμικάζι ο Λουτσέσκου στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Αυτές οι σκέψεις για την 11αδα του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Για το πιο σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ, μπαίνει σήμερα (19:30, NS PRIME) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην ΑΕΚ, με στόχο έναν και μοναδικό, την κατάκτηση της νίκης, που θα τον διατηρήσει στο “κόλπο” της κατάκτησης πρωταθλήματος, ενώ θα φτάσει την ΑΕΚ στη βαθμολογία, στους 60 βαθμούς.



ΠΑΟΚ: Για το πιο σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ, μπαίνει σήμερα (19:30, NS PRIME) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην ΑΕΚ, με στόχο έναν και μοναδικό, την κατάκτηση της νίκης, που θα τον διατηρήσει στο “κόλπο” της κατάκτησης πρωταθλήματος, ενώ θα φτάσει την ΑΕΚ στη βαθμολογία, στους 60 βαθμούς.

Για να γίνουν αυτά, πρέπει να πάρει το τρίποντο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα απομακρυνθεί καπως ο στόχος αναρρίχησης στην πρώτη θέση, γι αυτό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την ημέρα που επέστρεψαν οι διεθνείς, προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία τους, να τους δώσει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και φυσικά να δουλέψει πάνω σε θέματα τακτικής, για να φτάσει η ομάδα του σε γκολ και νίκη.

Στα βασικά, μπορεί να σημειωθούν:
-Η επιστροφή Ίνγκασον, Κουλιεράκη, που θα είναι το δίδυμο του κέντρου της άμυνας του Δικεφάλου του Βορρά,
-Η επιστροφή του Σβαμπ στην ενδεκάδα, αντί του Ντάντας, γιατί είναι πιο έμπειρος και δεν καταλαβαίνει τίποτα στα ντέρμπι,
-Ο “ευχάριστος πονοκέφαλος” για την επίθεση, όπου πρέπει να αποφασίσει εάν θα βάλει τον Ολιβέιρα ή θα εμπιστευθεί τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ, είναι κυριολεκτικά “άλλος παίκτης” με μεταστροφή προς το καλύτερο όσον αφορά στην απόδοσή του.

  100.000 προπονητές! Πάρε μέρος και εσύ στο Euroleague Fantasy Challenge

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις, στην ενδεκάδα θα ξεκινήσουν οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ζίφκοβιτς, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα (Μπράντον).

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χειρόφρενο” από Σαββίδη στον ΠΑΟΚ – “Δεν υπάρχουν” 140 εκατομμύρια – Απαιτεί τα χρήματα της ΑΕΚ!

 

Διαβάστε επίσης: