Έστειλε μήνυμα ενόψει Champions League η Μίλαν – Διέλυσε τη Νάπολι με μυθική 4αρα (BINTEO)


Έστειλε μήνυμα ενόψει Champions League η Μίλαν – Διέλυσε τη Νάπολι με μυθική 4αρα (BINTEO)


Διαφ.

Οι Ροσονέρι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Παρτενοπέι και με δύο γκολ του Λεάο και από ένα των Σαλεμάκερς και Ντιάθ τους διέλυσαν με 0-4, εκτός έδρας, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν θα είναι εύκολα… θηράματα στην μάχη των δύο τους για τα προημιτελικά του Champions League.



Serie A: Η Νάπολι μπορεί να περιμένει καρτερικά την ολοκλήρωση της σεζόν για τη στέψη της σε πρωταθλήτρια Ιταλίας για τρίτη φορά στην Ιστορία της και πρώτη από το μακρινό 1990, αλλά η κάτοχος του τίτλου Μίλαν φρόντισε να τη… διασύρει, ενώπιον του κοινού της με το βαρύ 4-0, για την 28η αγωνιστική της Serie A. 

To αποψινό «διπλό», μάλιστα, της Μίλαν αποτέλεσε και μήνυμα των «ροσονέρι» ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τους «παρτενοπέι» μέσα στον Απρίλιο για τα προημιτελικά του Champions League. 

Παράλληλα, το «τρίποντο» ανέβασε τους φιλοξενούμενους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, που χαρίζει ένα «εισιτήριο» για το νέο Champions League. Τον… χορό των τερμάτων άνοιξε στο 17′ ο Λεάο (βρήκε δίχτυα και στο 59′), για να ακολουθήσουν τα γκολ των Ντίαθ (25′) και Σαλεμάκερς (, 67′).  

  Ένα δίλημμα Αλμέιδα ενόψει Athens Kallithea -Δικαιολογείται η αγορά Μαρσιάλ

 

Διαβάστε επίσης: