Οργή ΠΑΟΚτσήδων: "Σαββίδη 4οι βγαίναμε με προηΓΟΥΜΕΝΟΥΣ – Διπλό με Ολυμπιακό για… Μίτσελ"!


Οργή ΠΑΟΚτσήδων: “Σαββίδη 4οι βγαίναμε με προηΓΟΥΜΕΝΟΥΣ – Διπλό με Ολυμπιακό για… Μίτσελ”!


Διαφ.

“Διώξτε Ολιβέιρα και… Ελ Παλτουρί, καλύτερα με Τζίμα”! Απογοητευμένοι οι φίλοι των Θεσσαλονικιών μετά την ήττα της ομάδας τους από την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.



Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της ομάδας τους από την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Άλλοι δικαιολογούν την εμφάνιση της ομάδας τους και το αποτέλεσμα, άλλοι τα βάζουν με τη διοίκηση για τον σχεδιασμό και ζητούν μεταγραφές. Στο στόχαστρο μπήκαν παίκτες όπως ο Ολιβέιρα και ο Ελ Καντουρί, ενώ υπάρχουν φωνές που παραδέχονται, ότι έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ της Ένωσης, στο 7’.

Διαβάστε μερικά σχόλια που συγκέντρωσε το Sportdog:

Τάισον και Μπράντον έπρεπε να αρχίσουν τον αγώνα

Ο Άρης έκανε το 8 θαύμα του κόσμου. Έκοψε βαθμό από τον γαύρο, από 2-0. Κοινώς αυτοκτονησαμε σήμερα. Πάμε γ διπλό στον Πειραιά, να διώξουμε τον Μίτσελ.

Κρίμα. Βγάλαμε τα μάτια μας, μόνοι μας… Άσχημη απόκρουση του Κοτάρσκι, σε ένα παιγνίδι που δεν χρειάστηκε να κάνει σχεδόν τίποτα… Συμβαίνουν αυτά… Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στο παιγνίδι ξανά… Όλα θα κριθούν στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική… Είτε για εμάς, είτε χωρίς…

Αναγκαστικά συνεχίζουμε, ότι κερδίσουμε στο τέλος, κερδίσαμε! Κρίμα αλλά έτσι είναι η ζωή! Το καλοκαίρι πρέπει να αναβαθμίσει το ρόστερ όσο μπορεί και Θέλει, Ο Μεγαλομέτοχος!

Λοιπόν έτσι είναι το ποδόσφαιρο ας προσέχαμε…… Του χρόνου να είμαστε γεροί τώρα όλοι μας….ελπίζω σε σωστές μεταγραφές για την νεα χρόνια, και επιτέλους κάτι ραμολιμεντα να μας αδειάσουν την γωνία σιγά σιγά….

Όταν ο Τζαβέλλας έχει περισσότερο πάθος από ότι όλοι η ομάδα!!! Πρώτη φορά πού η αλεπού έκανε σωστές αλλαγές άρα από ψηλά βλέπει καλύτερα πολύ λίγοι για ένα τέτοιο παιχνίδι όλοι μαζί αρκεί να τρώμε τα λεφτά του παπασταφιδα καί ο διαιτητής πολύ ελίτ μιλάμε. Πήραμε ότι αξιζαμε καί αφήστε την καραμέλα με της μιρλες

Ακίνδυνοι για ακομα μια φορα σε ντέρμπι .Επειγόντως φορ που να βαζει την μπαλα στα δίχτυα.Με πριγιο στην ομαδα ησουν 15 βαθμούς πανω απο τον δεύτερο

  Θλάση ο Γκαρσία, χάνει το ντέρμπι! Θέμα και με Άμραμπατ στη ΑΕΚ

Φοβηθηκαμε το παιχνίδι, μεχρι το 85 αψυχοι κ ανευροι, έχει δρόμο ακόμη ανώτερος των προσδοκιών ο αντίπαλος

Με κανονικούς ποδοσφαιριστές σήμερα Δεν έχανες. Τό ποιο μπορούν ή όχι φαίνεται ξεκάθαρα.

Με Ελ παλτουρι δεν περιμέναμε κ τίποτα παραπάνω…με 10 έπαιζε η ομάδα, χωρίς νεύρο ( εκτός τελευταίων 10-15 λεπτών)…άμα χάσουν κ το κύπελλο από τους χάρτινους δύσκολα τα πράγματα για του χρόνου…Υ.Γ. Αν ο Νταντας αξίζει όσα λένε

Όταν παίζεις τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και φτάνεις το γκολ και σουτάρουν λες και είναι παιδάκια στα τζούνιορ είναι κρίμα. Με αυτούς πανηγυρίσαμε και θα είμαστε τελικό, με αυτούς διεκδικούμε πρωτάθλημα οπότε με αυτούς συνεχίζουμε και ακόμα ελπίζουμε γιατί παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Τι αλλαγές έκανε πάλι ο άνθρωπος… Μας δουλεύουν…

στα δύο τελευταία με Άρη και αεκ, ένα ημίχρονο με τον Άρη παίξαμε και 10 λεπτά στο τέλος με την αεκ. δεν πάμε καλά, εσείς που βλέπετε το αντίθετο δεν μπορώ να καταλάβω.

Φέτος η ομάδα δε στήθηκε για να πάρει πρωτάθλημα, το ότι το παλεύει σημαίνει απλά ότι το πλάνο που έχει πάει πολύ καλά και εάν δε γίνει πάλι και ξαφνικά αλλάξει, του χρόνου με τις σωστές προσθαφαιρέσεις παικτών θα δούμε ωραία πράγματα.

Δέκα στα δέκα ήταν απίθανο να κάνουμε..

Η ομάδα φέτος δεν στήθηκε για να πάρει πρωτάθλημα. Όποιος έβαζε σήμερα γκολ έπαιρνε το ματς. Το έβαλαν οι άλλοι, κέρδισαν, μαγκιά τους. Δεν θα σταυρώσω την ομάδα Συνεχίζουμε στα πλευ οφ και ότι βγεί.Στο κύπελλο είμαστε μέσα..Το καλοκαίρι να πάρουμε τρείς παίχτες εντεκάδας,να μην αλλάξει ο κορμός,και του χρόνου θα βγάλουμε γούστα. Αγαπηστε τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Να μη ξεχασουμε να ανανεωσουμε με 800 χιλιαρικα η 1 μυριο το καδρονι στην επιθεση .τον Μπραντον και τον δεν μπορω να σουταρω Παλτουρι..μηπως επαθε και καμιά θλαση η κανενα τραβηγμα σε εκείνο το άψυχο σουτ???τι λεει το ιατρικό δελτίο???εγω ενα εχω να πω..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η 4η ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ….4η θεση βγαιναμε και με κατι Γούμενους και Προηγουμενους..και που είστε..καποιος Σερτζιο Κονσεϊσάο κυκλοφορει ελευθερος .αν θελετε να κανετε κάτι καλό τον φερνετε στην ομαδα μαζι και με 4-5 παιχταραδες αν θελετε να χτυπησετε του χρονου το πρωτάθλημα..αλλιως αν σας ενδιαφέρει παλι η 4η θεση μεινετε με αυτους και ανανεωστε το καδρονι και τον Τομας..πουληστε και τους 2 πιτσιρικαδες για να μπουν τα φραγκα στην τσεπη..

  Στην Ελλάδα ο Φατίχ Τερίμ – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο!

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν όλοι οι παικτες πλην Ζίβκοβιτς στάθηκαν λίγοι. Η απουσία του αλεπο στον παγκο στοίχισε πολυ σήμερα.

Συνεχίζουμε και πάμε για ότι καλύτερο πλέον με μείον 6 από κορυφή. Κρίμα γιατί δεν αξίζαμε να χάσουμε αλλά ούτε και να κερδίσουμε στο ποιο σημαντικό ματς τής χρονιάς πλην αυτό τού τελικού κυπέλλου .

Χάσαμε μετά από 20 ματς ε και?σε κάθε διακοπή έχουμε ένα πρόβλημα…..έχουμε άλλα 8 ματς που τα έχουμε κερδίσει φέτος…..η ομάδα εινσι εξαιρετική…….σταματήστε τη γκρίνια…..κυπελο και όλα για το πρωτάθλημα…….

Νομίζω ότι με το μικρό ροτεισον που έχει η ομάδα φέτος κουράστηκε αρκετά…βγάλαμε κούραση και στα δύο παιχνίδια…

Το ποιο δικαιο ηταν το Χ καμια ομαδα δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο αλλα αυτο που φταιει ξεκαθαρα ειναι οτι δεν σκοραρουμε πρωτων δεν γινεται να μην σουταρουμε εξω απο την περιοχη δευτερον οταν μπαινουμε στην περιοχη 10 φορες κι δεν σκοραρουμε καμια κατι φταιει .

Σημερα το κεντρο ηταν απαραδεκτο αντι να θελουμε εμεις να κερδισουνε η αεκ φαινοταν να εχει περισσοτερη θεληση .

Όλη τη χρόνια λέγαμε για ένα Σέντερ φορ που να μπαίνει με τη μπάλα μέσα.. είχες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς χωρίς γκολτζη μόνο με τσαφ και κάτι άψυχες κεφαλιές γκολ δεν μπαίνει.. συνεχίζουμε

Τώρα που επανήλθαμε στην πραγματικότητα και πέσαμε από το ροζ συννεφάκι της διεκδίκησης πρωταθλήματος ας παρθούν κάποιες καίριες αποφάσεις που θα είναι ευεργετικές για την επόμενη σαιζόν όπως πχ να αφήσουμε τον κύριο Oliveira να ψάξει ανενόχλητος κορόιδα που θα του δωσουν 1 χαρτί συμβόλαιο και να πάρει τις ( πραγματικές) ευκαιρίες του ο Τζιμας. Τουλάχιστον ο Στέφανος στα 17 του ξέρει πως να κάνει κεφαλιά

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξήγηση Βαρούχα για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ – “Φάουλ υπέρ ΠΑΟΚ στο 0-1 του Αραούχο” (ΒΙΝΤΕΟ)

   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: