Τρελαμένοι στον Ολυμπιακό με τον "απατεώνα Ρώσο" – Κράξιμο για το 2-2 με Άρη – "Τρέμουν"!


Τρελαμένοι στον Ολυμπιακό με τον “απατεώνα Ρώσο” – Κράξιμο για το 2-2 με Άρη – “Τρέμουν”!


Διαφ.

O Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Άρη καθώς η ισοπαλία 2-2 τον άφησε πίσω στη μάχη για τον τίτλο!



Ολυμπιακός: Έξαλλοι με τον διαιτητή του ματς Βερίσιμο!

Ο Πορτογάλος ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Πεπ Μπιέλ, στο 79ο λεπτό και ευρύτερ από την πλευρά του Ολυμπιακού έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και τις αποφάσεις του Βερίσιμο, άλλη μια φορά!

Στο Λιμάνι υποστήριζαν μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ματς με τον Άρη και τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη: «Σε ότι αφορα τον απατεώνα τον Ρωσο που υπαινίχθηκε ότι υπάρχουν «φιλικά» εμείς δεν έχουμε αγοράσει Ξάνθη και Βέροια με τον Καρυπίδη και άλλες ομάδες που έχουν αγοράσει εκείνοι» – Προφανώς αφήνοντας αιχμές για τον Ιβάν Σαββίδη και τις ιστορίες με Ξάνθη και Βέροια.

  Καλάθης: "Το 33 λόγω Λάρι Μπερντ - Το Final Four είναι ο στόχος μας" (Vid)

Παράλληλα, σχολίαζαν: «Και επειδή μίλησε για «φιλικά» σήμερα είδε όλη η Ελλάδα ποιό είναι φιλικό με κλωτσιές που τραυμάτισαν σκόπιμα σοβαρά έναν απο τους καλύτερους μας παίκτες και τη γενικότερη συμπεριφορά των αντιπάλων μας. Ο Άρης έχει κόψει 5 βαθμούς απο τον Ολυμπιακό.

Ούτε κάνουμε «παραγγελία» Λευκορώσους και Βερίσιμο, όπως άλλοι. Ήταν μια κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό, δεν πήραμε ότι έπρεπε, υπάρχει δρόμος, οι άλλοι τρέμουν».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: