Μπερνάρ και Σπόραρ αγνοούνται – Δεν γίνεται να μην κάνουν διαφορά τα συμβόλαια εκατομμυρίου

Οι Μπερνάρ και Σπόραρ έχουν εξαφανιστεί – Τα συμβόλαια εκατομμυρίων δεν μπορούν να μην κάνουν διαφορά.

Μπερνάρ και Σπόραρ αγνοούνται – Δεν γίνεται να μην κάνουν διαφορά τα συμβόλαια εκατομμυρίου


Διαφ.

Ντεφορμέ ο Σλοβένος φορ, άτολμος ο Βραζιλιάνοας άσος. Οι Πράσινοι για να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα όμως μέχρι τέλους, χρειάζονται και τους δύο.



Παναθηναϊκός: Όπως αναφέραμε σ αυτήν εδώ τη γωνιά πριν λίγο καιρό, για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κάνει την υπέρβαση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δει limit up κάποιων ποδοσφαιριστών του. Και χαρακτηριστικές τέτοιες περιπτώσεις ήταν και παραμένουν ο Μπερνάρ και ο Σπόραρ.

Και οι δύο δεν τα πήγαν καλά με τον Βόλο στη Λεωφόρο. Ο μεν Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός για ακόμη ένα κρίσιμο ματς δεν μπόρεσε να βγει μπροστά, ενώ ο Σλοβένος φορ αστόχησε στο πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο θα έδινε σπουδαίας σημασίας τρίποντο στους Πράσινους.

  Θλάση ο Γκαρσία, χάνει το ντέρμπι! Θέμα και με Άμραμπατ στη ΑΕΚ

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202208/sporar-panathinaikos-apogoiteusi.jpg

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Μπερνάρ. Τα αγγίγματα του, η πρώτη του επαφή με την μπάλα, η έφεση που έχει στο κάθετο παιχνίδι. Όλα αυτά είναι δεδομένα, πλην όμως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερα πράγματα από τον Βραζιλιάνο. Και μάλιστα απτά. Ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητά του καλείται να κάνει τη διαφορά, ειδικά στα μεγάλα ματς που έρχονται το ένα μετά το άλλο στα πλέι οφ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η ατολμία του Μπερνάρ στην τελική προσπάθεια. Ενώ προσπαθεί πολύ και βγάζει πάθος για τα βοηθήσει την ομάδα και τους συμπαίκτες του, όταν φτάνει η στιγμή να σουτάρει ή να δώσει μία τελική πάσα, παρουσιάζεται φοβικός. Σαν να φοβάται, δηλαδή, να πάρει πάνω του την ευθύνη. Κι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι θέμα ψυχολογία και όχι προφανώς ποδοσφαιρικής ικανότητας.

Όσο για τον Σπόραρ είναι φανερό πως δεν νιώθει άνετα. Απέχει από τα γκολ σε open play μεγάλο διάστημα κι αυτό, φανερά, τον έχει επηρεάσει. Είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός να παλέψει για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, αν τα δύο συμβόλαια εκατομμυρίου που έχει (σ.σ. Μπερνάρ – Σπόραρ) δεν παίξουν με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες.

  “Υπομονή με Φουρνιέ - Δείτε και το παράδειγμα του Ναν”

 

*** ΔΙΑΒΑΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παναθηναϊκός έμαθε νωρίς ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται μόνο αν ματώσεις – Άτολμος ο Γιοβάνοβιτς!

   

 

Διαβάστε επίσης: